|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ervinja Član

Pridružen-a: Ned 16 Jan 2005 14:32 Prispevkov: 461 Aktiv.: 1.95 Kraj: Šentjur
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2005 1:24 pm Naslov sporočila: skener |
|
|
tisti ki ste strokovnjaki za tiskana vezja z fotopostopkom mi povejte ali bi se dalo uporabit stari skener za osvetlitev |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.56
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2005 2:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kolikor je meni znano, zarnica v skenerjih seva cimbolj belo svetlobo (torej vse vidne valovne dolzine) in ne UV. Sicer bi jo lahko zamenjal, a zakaj bi kompliciral s tem ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.62 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Ned Nov 20, 2005 4:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Stari skener bi lahko uporabil tako, da uporabiš uhišje, vanj pa vgradiš nekaj UV žarnic.
Mimogrede, imam en skener na lpt, deluje dobro, le skeniranje čez lpt je počasnejše kot na usb2.0, zato si bom omislil nov skener.
Zanima pa me, če ima kdo kakšen predlog kateri skener in če je v redu skener ki se napaja kar iz usb porta, da nima svojega napajalnika.
Stari skener prodam za simbolično ceno je pa AVEC 2 E3 lpt skener, printer, če je lpt pa se vklopi na skener, tako da ni treba imeti 2 lpt porta na računalniku. Sicer je za današnji čas zastarela zadeva vendar deluje brezhibno. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 495 dni