|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
StricGeza Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2007 11:53 Prispevkov: 1047 Aktiv.: 4.72 Kraj: Gradišče pri Divači
|
Objavljeno: Čet Mar 22, 2012 6:00 pm Naslov sporočila: Centrifugalni ventilator |
|
|
Dobil sem samo motor z prirobnico in ventilatorjem ("propelerjem"). Brez zunanjega ohišja. Rad bi izdelal ohišje, da bom lahko ventilator kasneje uporabil v enem projektu.
Zanima me če je kdo že kdaj izdeloval ohišje ventilator take izvedbe in če je pripravljen malo opisat izdelavo da ne odkrivam tople vode..
Meni manjka črni del na spodnji sliki.
Opis: |
Podoben ventilator, slika je z interneta. |
|
Velikost datoteke: |
30.04 KB |
Pogledana: |
0 krat |

|
_________________ Človek,kateri ne dela napak,običajno ne dela nič!!! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ro-bi Član

Pridružen-a: Ned 28 Jan 2007 16:53 Prispevkov: 3580 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Čet Mar 22, 2012 6:46 pm Naslov sporočila: |
|
|
Na delu, kjer je okrogla luknja (vstop zraka) , mora biti čimbolj točno, da "tesni" med tlakom in podtlakom, ohišju pa se v smeri luknje za izpih presek enakomerno veča do preseka, ki je enak ali malo manjši, kot presek vstopne luknje.
_________________ 3 x 3 = 9 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni