www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nadaljevanje prepira
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Smarty25
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Okt 2005 1:25
Aktiv.: 0.11
Kraj: Vitanje

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 5:56 pm    Naslov sporočila: icon_important Nadaljevanje prepira Odgovori s citatom

JA NAJPREJ BI SE LEPO ZAHVALIL TISTEMU KI JE ZAPRU MOJO TEMO!!!
Zdej pa nekaj za BORISZ-a
Citiram:
Meni se je pač zdelo zdelo glupo pitanje....
Ne vem a se ti počutiš kej močnejšega če po hrvaško tle nabijaš?? Piš vsej po slovensko, a že ni dost da je slovencev komaj 800.000, še mal pa bomo izumrli!

Pa še nekaj za tebe Slowfly.
Tudi tebe nisem prosu da pišeš take bedarije, ko bi vsaj kdo prebral kaj sem malo prej napisal.

Očitno je pač da če ne veste o čem sem govoril oziroma kakšne namene sem imel z ono kamero, vi ste pa vsi skupi začeli tolčt po meni z raznimi forami, sam tist ni noben napisal na kar se je vprašanje glasilo.
Očitno je tudi to da ste tle skor vsi razen ene izjeme, sam zaradi tega da bi se deleli norce iz folka. Edini ki mi je odgovoril ne zsatvljeno vprašanje, ki je bilo u zvezi regulatorjem svetlobe je bil Dsmycek. Nejmu sem se pa tako že zahvalil za odgovor.

Aja naslednjč ko bom hotel postavit kakšno "glupo vprašanje" se bom pa raje obrnil na kakšen drug forum, kje ljudje niso tako neprijazni in željni [cenzurirano]. Exclamation

NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 6:55 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hej, jaz sem te nekaj vprašal, pa TI nisi odgovoril!! Kako si priklopil to kamerco na PC?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 7:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Smarty25 enkrat sem te že opozarjal. Na forumu smo postavili neka pravila, ki veljajo za vse. Na ta pravila se po registraciji nisi pritoževal, zato mislim, da si se z njimi strinjal. Tisti, ki je zaklenil omenjeno temo se je spodaj podpisal in prepričan sem, da je to storil upravičeno. To, da se boš obrnil na kak drug vir informacij je tvoja pravica in tega ti nihče ne oporeka.

Tole je zadnje opozorilo, saj ob naslednjem nespoštovanju katerega koli od napisanih pravil letiš s foruma!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Smarty25
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 7:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NeoTO je napisal/a:
Hej, jaz sem te nekaj vprašal, pa TI nisi odgovoril!! Kako si priklopil to kamerco na PC?

Če ni noben pomagal meni ne vidim razloga zakaj bi potem jaz komu kaj povedal.

sori pa brez zamere, ko pa dobim digitalca nazaj ti bom pa poslal sliko kaj sem naredil!

RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.24
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 7:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:

Če ni noben pomagal meni ne vidim razloga zakaj bi potem jaz komu kaj povedal.

Potem pa sploh ne zahajaj več na forume. Ker nikjer ne boš VEDNO kadar se ti bo zazdelo dobil TOČNO tisti odgovor, ki si ga tako pričakoval.

To je moje mnenje, ne preganjam te s foruma.

LP Gorazd

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Smarty25
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 9:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

RGorazd je napisal/a:

Potem pa sploh ne zahajaj več na forume. Ker nikjer ne boš VEDNO kadar se ti bo zazdelo dobil TOČNO tisti odgovor, ki si ga tako pričakoval.
LP Gorazd

Da ne boš mislu da sem pričakoval točen odgovor, dovolj bi bilo samo to da bi kdo bil kaj napisal na to temo, ne pa do se me kr preglasili za nesposobnega pa rekli naj grem kake mikrokontrolerje pa še nekaj z temparaturo povezanega delat!!

No frenki, ko že ravno pišem mi je prišlo še nekaj na misel, če jaz napišem neko slovensko besedo u slengu mi takoj tole napiše => [slovenščina je zame španska vas] ,če pa nekdo od članov napiše "glupa pitanja" , kar sploh ni slovenska beseda je pa vse ok! Jaz bi rekel samo to, če so pravila za ta forum naj veljajo za vse!!!

Zdej pa dost kreganja pa vsega skup, raje gremo kdaj na kakšen pir, kot pa da se tle nekaj kregamo za brezveze, pa tratimo dragocen čas, ki bi bil lahko bolše izkoriščen!

RGorazd
Član
Član

Pridružen-a: Čet 20 Maj 2004 15:57
Aktiv.: 7.24
Kraj: Ig

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 9:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Citiram:

Zdej pa dost kreganja pa vsega skup, raje gremo kdaj na kakšen pir, kot pa da se tle nekaj kregamo za brezveze, pa tratimo dragocen čas, ki bi bil lahko bolše izkoriščen!

A pa misliš, da ima tule še kdo veselje s takim na pir????

Oprosti, vendar ko sem prebiral poste na temo tiste kamere, so mi šle dlake pokonci, kako si udrihal po ljudeh, ki jim najbrž niti do gležnja ne sežeš. V življenju ti ni vse pred noge položeno. Marsikatero stvar je treba sam pregruntat, to znanje ti potem tudi najbolj koristi. Vsi delamo napake, vsi se na njih učimo, vendar kdor se ne nauči strpnosti, ga nestrpnost prej al slej zapelje na kriva pota. Premisli. Mlad si še, še veliko te čaka. S takim odnosom najverjetneje tudi veliko gorja.

LP Gorazd

._|
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Smarty25
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 11:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja pol pa klinc!! Ej folk [slovenščina je zame španska vas] ne vem kaj je z vami kr naprej pogrevate enoinisto temo.
Pa moj odnos je čist ok, še noben ni imel kakršnih koli problemov z mojim odnosom. Bom pa raje nehal hodit na ta forum, ker očitno mladi in stari ne grejo preveč dobr skup., kot pa opažam ste pa tle itak sami veterani. Matr hočem povedat da mi ni več do kreganja pa me spet zabiješ nazaj ko prasca! Pa tist da vam ne sežem do gležnja se pa kr ornk motiš, sploh me ne poznaš pa se neki pamtnga delaš. Lahka me fuknete dol s tega foruma, ker itak se ne da več z vami normalno menit. Vidim pa da ste sami kolegi tle in se vsi med sabo poznate, in da vas čist boli [moški spolni organ] za tiste , ki pridejo na novo!
Resnica boli zapmnte si to!

NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 15, 2005 11:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kako se znate pa vi skregat... Ne eni ne drugi ne popuščajo...
Na teh forumih je pač tako, da moraš upoštevati neko avtoriteto - vsaj moderatorje, če že stare člane ne...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
damo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Jul 2003 13:45
Aktiv.: 8.48
Kraj: Krško

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 16, 2005 12:28 am    Naslov sporočila: icon_mocker  Odgovori s citatom

mal tole berem...... PACIENT....... hehehe

Smarty, preberi si še enkrat svoje poste. Verjetno ti še vedno ne bo kapnilo, da si v njih napisal par bedarij, ti so pokazale tvoje razumevanje omenjene problematike. Čez nekaj let, ko si nabereš izkušenj, ti bo mogoče jasno. Je pa očitno, da misliš, da si vso pamet sveta pobral. Tisti hint s termometri je bil dobronameren in samo nedoj... kot ti lahko reagira tako kot si. Ostali, ki imamo dosti znanja in izkušenj, vemo, da je še veliko stvari, ki jih NE znamo. Znamo pa poslušat in se učit, ter priznati, da nismo vsevedi.

Tisto, da si kameri dal le napajanje, pa je delalo, ti ne verjamem. Očitno si preveč gledal McGyverja.

Pred časom sem bral datasheet o kameri MCA-25. Sem ga iskal po PCju, pa nisem našel. Mogoče ga še kje staknem in te razsvetlim. Drugače pa Sonyericsson omenjene datasheete res ne daje na veliki zvon, lahko pa prideš do njega. Res pa je, da je njihovim inženirjem treba najprej pokazati nekaj znanja in razumevanja tehnologije, mal predebatirat stvari, potem pa ti pošljejo podatke. Tebi očitno ni uspelo dokazati nivo.

Aja, še nekaj..... z nickom "Smarty" se delaš norca sam iz sebe.

No, pa zdravi ostanite!

lp, Damjan
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 16, 2005 7:05 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Smarty25 je napisal/a:

Pa moj odnos je čist ok, še noben ni imel kakršnih koli problemov z mojim odnosom.

Temo sem zaklenil jaz. Glede tvojega odnosa pa - Na forumu je preko 20000 sporočil. Najdi ter pokaži mi vsaj eno s tako nesramno vsebino kot so tvoja.

Smarty25 je napisal/a:
Bom pa raje nehal hodit na ta forum, ker očitno mladi in stari ne grejo preveč dobr skup., kot pa opažam ste pa tle itak sami veterani.

Forum ni komercijalnega značaja, torej ni cilj zbiranja čim večjega števila obiskovalcev. Če boš hodil na forum ali ne je tvoja stvar. Vrjetno pa te glede na tvoje dosedanje prispevke ne bo kdo preveč pogrešal.

Smarty25 je napisal/a:
J Vidim pa da ste sami kolegi tle in se vsi med sabo poznate, in da vas čist boli [moški spolni organ] za tiste , ki pridejo na novo!
Resnica boli zapmnte si to!

Res kar precej se nas pozna med sabo. A velika večina se nas je sproznala ravno preko foruma. Nikoli nisem opazil kakih razlik glede pomoči med starimi ter novimi člani. Osebno sem odgovoril vrjetno na preko tisoč zasebnih spročil ravno začetnikom v elektroniki. Ravno tako sem skušal pomagati vsakemu ne glede na to a je to, če star ali nov član ali ga poznam ali ne, če je le bilo v moji moči.

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Smarty25
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 16, 2005 12:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

NeoTO je napisal/a:
Kako se znate pa vi skregat... Ne eni ne drugi ne popuščajo...
Na teh forumih je pač tako, da moraš upoštevati neko avtoriteto - vsaj moderatorje, če že stare člane ne...

Ja sej čist prav maš glede tega, kar si napisal, sam če si opazil sem jaz hotel končati prepir, pa je nekdo spet pogrel to temo, in temu je potem sledilo pač to!

damo je napisal/a:
Tisto, da si kameri dal le napajanje, pa je delalo, ti ne verjamem. Očitno si preveč gledal McGyverja.
-drgač je pa tale fora z McGyverjem že kr stara!!

Da še tebi odgovorim Kamera dela!! je pa res da je nisem sam priklopu ampak en prjatu ki se bavi s takimi stvarmi, potrebno je bilo dati napajanje pa še neko elektroniko vmes, če me pa misliš vprašat kakšno, odgovora od mene ne boš dobil, ker nimam pojma kaj je on vse skupi tam delal, glavno pa mi je to da kamera dela!
Aja pa ta nik Smarty uporabljam vspovsod kamor se prijavim pa mi še ni nikoli noben reku, da delam norca iz samega sebe! Ti si prvi! Naj se ti še zahvalim: HVALA LEPA!

Silvo je napisal/a:

Temo sem zaklenil jaz. Glede tvojega odnosa pa - Na forumu je preko 20000 sporočil. Najdi ter pokaži mi vsaj eno s tako nesramno vsebino kot so tvoja.

Se opravičujem da nisem tega takoj opazil, sam klinc kaj moreš nisem pač pričakoval da bo tema tako zrasla da se bo pisalo o njej še na drugi strani, enostavn nisem šel pogledat na drugo stran, zato sem se pač zahvalu TISTEMU, ki je zaklenil to temo, nisem pa vedel da si bil to ti!

Kolikor sem pa pregledoval forume sem pa tvoje ime zasledil skor u vsaki temi, pa videl da si kr dost pomagu. Sam če si opazu nisem nč čez tebe reku, niti kogarkoli drugega razen tistih posameznikov ko so pisal v moji temi.

Zdej pa če ti je volja bi te prosu da zbrišeš iz forumov te teme, da ne bomo izpadali, sej veš čudno. Matr se kregamo ko majhni otroci zarad ene bedarije ko sem jo napisu.

Če ma pa kdo željo da se spokam iz foruma mi pa naj javi pa bom pač šel na njegovo žejo, pa me ne boste več vidli ali slišali tle, čeprav mi to ni v interesu. Rolling Eyes

Silvo
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09
Aktiv.: 61.95
Kraj: Koroška-okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 16, 2005 1:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Smarty25,

Forumi so na splošno namenjeni svobodni izmenjavi mnenj. Uspešnost delovanja pa v večini ni odvisna od količine uporabnikov ampak od tistega koliko kak uporabnik želi ter hoče pomagat. Če navedem le primer: Mobisux - splošni forum na katerim pomagam moderirati (elektronika) in ima online toliko obiskovalcev kot jih je tukaj čez cel dan. (veliko jih tudi obiskuje oba foruma) ne spravi skupaj skoraj nobene zrele debate v elektroniki. Razlog zakaj pa je preprost. Večina debat konča kot se je začela tale. Človek enostavno nima volje, da bi se v tako debato sploh vključil. Moje "nenapisano" pravilo je: Z uporabniki kontaktiraj v stilu, kakor želiš da oni kontaktirajo s tabo. Slovenija je majhna, nikoli ne veš kdaj boš mogoče koga potreboval, ga srečal mu rekel jaz sem tisti z Maxi-ja, Mobisuxa, Elektro_N... brez slabe vesti..
Za konec Smarty, če boš še sodeloval vseeno preberi pravila, da ne bo kasneje vroče krvi. Pisanje v slengu razen tukaj v SMETEH na forumu ni dovoljeno.

aly
Član
Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51
Aktiv.: 39.71
Kraj: Kranj - struževo

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2005 5:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

moje mnenje...

Škoda se je sploh ukvarjati in odgovarjati takim uporabnikom kot je "naš dragi" Smarty. Enostavno škoda časa in živcev.
V tej temi je ogromno odveč časa in besed, ki bi bile lahko koristno porabljene kje drugje.

LP.

.
Član
Član

Pridružen-a: Ned 19 Sep 2004 22:04
Aktiv.: 70830.62

PrispevekObjavljeno: Čet Nov 17, 2005 6:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni