|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
GreedyWeedy Neznanec

Pridružen-a: Sre 11 Apr 2012 19:42 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Pet Apr 13, 2012 1:53 am Naslov sporočila: Tranzistorji in ojačevalci |
|
|
Živjo!
Sem nov na tem forumu, kot tudi v štromariji (očitno). Na faksu imam za seminarsko zelo podoben naslov tej temi. Nekaj sem že raziskoval in odkril, da je teh tranzistorjev več vrst (vem... smešno, ampak saj pravim da sem nov v tem;)). dobil sem nekaj materiala, kjer so opisani, vendar nikjer ne piše bolj tako za novince. Lepo bi Vas prosil, če mi kdo nalepi kakšne linke strani, kjer je to opisano bolj za začetnike.
Druga stvar pa je, da moram za eksperiment sestaviti preprost ojačevalec. Tukaj pa bi prosil za kakšno čimbolj preprosto shemo, in kakršno koli pomoč. Hotel sem ga narediti na elektronke, vendar je profesor rekel, da če že govorimo o tranzistorjih, naj bodo le ti tudi uporabljeni :/.
Tole se sliši zelo začetniško zato, ker od štromarije znam edino lotati
Torej vsaka pomoč bi mi zelo prav prišla... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
psevdonim Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42 Prispevkov: 3409 Aktiv.: 14.92 Kraj: slo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 503 dni