|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
nejckovka Član

Pridružen-a: Čet 23 Avg 2007 16:31 Prispevkov: 139 Aktiv.: 0.64
|
Objavljeno: Pet Mar 30, 2012 9:54 pm Naslov sporočila: Risanje tiskanega vezja |
|
|
Pozdravljeni,
iščem nekoga, ki bi bil pripravljen iz shem zrisati tri (relativno) enostavna tiskana vezja. Seveda proti plačilu. Ceno povejte sami.
Po nekaj-dnevnem ukvarjanju s programom DipTrace, sem trenutno povsem na koncu z živci.
Do sedaj sem večino ploščic izdelal po že narejenih načrtih, a za te, ki bi jih sedaj potreboval, so od avtorja na voljo le ploščice z 'Through hole' elementi, jaz bi pa rad naredil zadevo z 0805 SMD elementi, katerih imam dovolj že doma.
Sheme prilagam, vse skupaj vsebujejo 5 operacijskih ojačevalcev v SOIC ohišju, ter nekaj kondenzatorjev in uporov. Kot rečeno, enostavno, a za mene trenutno prevelik zalogaj, sploh ker bi rad upošteval pravila za dizajniranje, npr. vse mase v eno točko na vezju, ipd.
Se že vnaprej zahvaljujem za pomoč,
lep pozdrav
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
48a.gif |
Velikost datoteke: |
7.81 KB |
Downloadano: |
129 krat |
|
 Download |
99.png |
8.21 KB |
83 krat |
|
 Download |
123.gif |
4.91 KB |
81 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.00 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Mar 30, 2012 10:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tole ti lahko rešim. Seveda na moj način.
Naredim povsem free, le en pogoj je:
Pri prvem vezju sediš zraven in gledaš.
Pri drugem vezju sediš zraven in delava skupaj.
Pri tretjem vezju sedim zraven in delava skupaj.
Ps.: Če tole zavrneš, dvomom, da ti bo še kdo pomagal.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
nejckovka Član

Pridružen-a: Čet 23 Avg 2007 16:31 Prispevkov: 139 Aktiv.: 0.64
|
Objavljeno: Pet Mar 30, 2012 10:49 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo,
g. VolkD, najlepše se vam zahvaljujem za ponudbo.
Ako bi imel na razpolago več časa, oz. zadnje čase nasploh čas, da bi se več ukvarjal z elektroniko bi z veseljem prišel. Tako imam pa to obdobje druge prioritete, a ta projekt bi mi res prišel zelo prav in še primerno ohišje sem dobil, zato iščem nekoga ki mu mogoče ne bi bilo odveč zrisati zadevo, ter poleg še kaj zaslužiti, da imam nato mir.
Torej, šeenkrat hvala za ponudbo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni