www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

LCD Drzalo?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
stealth.us
Član
Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 20:06
Aktiv.: 0.42

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2005 10:59 am    Naslov sporočila:  LCD Drzalo? Odgovori s citatom

V HTE-ju sem kupil tale LCD display LCD in nanj nikakor ne morem polotati flat kabla, pa me zanima, ce se da dobiti kaksno drzalo v katero bi vstavil tale LCD in potem na drzalo polotal kabel? V mislih imam nekaj podobnega, kot je PCI slot v računalniku.

Hvala za odgovor.

Lep pozdrav.

Tim.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70790.20

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2005 11:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2005 12:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če gre za tale display s priključitvijo kabla ne bi smelo biti nobenih težav.

Lp, Frenki

PVC200403PYL.jpg
 Opis:
PVC200403PYL
 Velikost datoteke:  64.18 KB
 Pogledana:  61 krat

PVC200403PYL.jpg

Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
stealth.us
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2005 1:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MarE69: Hvala za odgovor.

frenki: Gre za tega ja. Pa vendar bi raje uporabil kakšno 'držalo', da ne skurim kaj po nesreči.
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.61
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2005 5:29 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz si na LCD modul nalotam kontaktno letvico (moško) na kabel pa prav tako (žensko različico). Če želim zamenjati LCD, je potem to precej enostavno, prav tako pa je možno LCD naravnost v protoboard vstavit!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
LoLek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 1.45

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2005 7:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem ravno kupil enak LCD zaslon in sem enostavno prilotal moške letvice, ki jih dobiš v vsaki trgovini za elektroniko, na flat kabel pa ženske, tako kot je rekel predhodnik. Dokaj enostavno. Letvice točno pašejo v luknje na zaslonu.
Nazaj na vrh
stealth.us
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Nov 20, 2005 8:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hvala vama za ideje, vendar sem ze pospajkal. Je bilo rahlo nerodno, a je le šlo Wink
Nazaj na vrh
ervinja
Član
Član

Pridružen-a: Ned 16 Jan 2005 14:32
Aktiv.: 1.95
Kraj: Šentjur

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 23, 2005 11:12 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mene pa zanima glede osvetljenja lcd imam 2x16 lcd pa me zanima ali je napajanje za osvetlitev lcd A -K ali pa 15 in 16
Nazaj na vrh
stealth.us
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 23, 2005 11:49 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam priklopljeno na 15 in 16, pri čemer je 15+ 16-.
Nazaj na vrh
Vladek
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Dec 2003 14:11
Aktiv.: 0.47
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 23, 2005 11:54 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če pa letvice nimaš pri roki, lahko uporabiš podnožje za čipe, ki ga prelomiš, eno polovico priciniš na LCD, drugo pa na kabel, pa gre.

lp
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni