|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Silvo Moderator

Pridružen-a: Pon 24 Feb 2003 17:09 Prispevkov: 14679 Aktiv.: 61.78
|
Objavljeno: Pon Nov 21, 2005 11:13 am Naslov sporočila: Volja mobil novi ponudnik storitev mobilne telefonije v Sl |
|
|
LJUBLJANA, 17.11. Podjetje Volja mobil je pod blagovno znamko izimobil predstavilo svojo ponudbo predplačniške mobilne telefonije. Volja mobil je operater navideznega mobilnega omrežja (ang.: MVNO – Mobile Virtual Network Operator). V vlogi edinega ponudnika izključno predplačniških storitev mobilne telefonije na slovenskem trgu najširšemu krogu uporabnikov zagotavlja enostavno dostopne, kakovostne in prilagojene mobilne storitve. S transparentno, nediskriminatorno in cenovno ugodno ponudbo namerava od samega začetka biti resen tekmec uveljavljenim ponudnikom na trgu. Volja mobil bo svoje storitve opravljal v omrežju največjega slovenskega operaterja. Storitev izimobil uporabnikom prinaša enostaven predplačniški tarifni model, pri katerem je cena klicev v lastno, druga mobilna in fiksno omrežje v Sloveniji enotna ter znaša 29 tolarjev na minuto z vključenim DDV. Enotna je tudi cena pošiljanja sporočil SMS in MMS, ki znaša 19 tolarjev. Izimobil omogoča prenos podatkov, prek tehnologije iziGPRS za 1,3 SIT/kB (do 1 MB prenesenih podatkov) ter 0,13 SIT/kB (nad 1 MB) in prek tehnologije iziCSD za 26,40 SIT/min (med 7. in 19. uro) ter 13,20 SIT/min (nižja tarifa, vikendi in prazniki). Z izimobilom je prav tako mogoče telefonirati v mednarodnem prometu in gostovati v omrežjih tujih operaterjev. (aNET)
PS
Moje mnenje:
Za uporabnike je vsekakor vsaka konkurenca dobrodošla. Žal pa je trg v Sloveniji premajhen. Bojim se, da bo tudi ta operater "končal" podobno kot Vega. Sploh zato, ker nima lastne infrastrukture. _________________ lp
Silvo |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
SimonS Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18 Prispevkov: 4770 Aktiv.: 20.08 Kraj: Kobarid
|
Objavljeno: Pon Nov 21, 2005 5:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zakaj imam obcutek, da cene niti niso tako ugodne????? Simobil ponuja bistveno nizje cene?????
Sicer pa sem tudi jaz mnenja, da je konkurenca za potrosnike vedno dobrodosla, ampak tudi jaz malo dvomim v dolg obstoj... Vsekakor pa SRECNO! _________________ Lep dan
Simon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.50
|
Objavljeno: Pon Nov 21, 2005 6:56 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako pa postavijo mejo 1 MB pri prenosu podatkov ? Pri narocniskih razmerjih je to recimo na koledarski mesec, tukaj pa nic ne pise, ali se "stevec" resetira enkrat na dan, teden, mesec, leto, nakup ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni