|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
damijan Član

Pridružen-a: Pon 09 Apr 2012 13:57 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.06 Kraj: Kopriva
|
Objavljeno: Pon Apr 09, 2012 2:17 pm Naslov sporočila: Zagon STK16 / STK32 STC ATMEL AVR Atmega16 Developmen board |
|
|
Odločil sem se, da bi se malo poigral z mikroprocesorji in sem si nabavil naslednje:
ebay
Zadevo sem dobil domov, vendar se je pojavil problem, ker ni bilo zraven nobenih navodil kako stvar priključiti na računalnik.
Zraven je bil priložen USB kabel in USB-RS 232 kabel.
Če ima kdo z podobnimi zadevami izkušnje naj mi prosim pomaga. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
davide Član

Pridružen-a: Pet 10 Sep 2010 16:45 Prispevkov: 149 Aktiv.: 0.83 Kraj: Savinjska
|
Objavljeno: Čet Apr 19, 2012 1:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
http://www.chatparts.com/down.php
na tem linku imaš načrt, jaz imam doma enako zadevo, vndar sem ugotovil, da ni kompatibilna z atmega16, četudi poleg piše.
Ploščo imam sedaj samo za koriščanje periferije in ostalih zadev, ki so poleg! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damijan Član

Pridružen-a: Pon 09 Apr 2012 13:57 Prispevkov: 10 Aktiv.: 0.06 Kraj: Kopriva
|
Objavljeno: Pet Apr 20, 2012 9:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Ja za to stran so mi poslali link iz e-baya. Sprva niti nisem vedel, kako si naj si s tem pomagam. Potem sem po 14 dnevih študije po raznih tujih internetnih straneh, končno ugotovil.
Tako da sedaj vem, kako se dela s to zadevo. Programiraš lahko samo STC-jeve mikrokontrolerje. Lahko bi uporabljal Atmelove mikrokontrolerje novejše serije, kateri se lahko programirajo preko RS 232 porta. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 Ur