|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
anze90 Član

Pridružen-a: Sob 06 Nov 2010 3:06 Prispevkov: 334 Aktiv.: 1.88 Kraj: Šentjur
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2012 3:50 pm Naslov sporočila: cd izmenjevalec |
|
|
Dobil sem delujoči cd izmenjevalec Clarion CDC605. Izmenjevalec ima nekakšen c-bus protokol in 13 pinski konektor.
Se mogoče komu sanja kako bi lahko izmenjevalec zagnal, da vidim kako deluje. Obstaja kakšna shema adapterja za priklop na rs232, ali pa kakšen projekt z AVR-jem? Nekaj sem že gledal po internetu in druga kot servisne sheme nisem našel.
service manual |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
anze90 Član

Pridružen-a: Sob 06 Nov 2010 3:06 Prispevkov: 334 Aktiv.: 1.88 Kraj: Šentjur
|
Objavljeno: Pon Maj 14, 2012 12:44 am Naslov sporočila: |
|
|
Nisem imel potrplenja in sem zadevo "zrecikliral", saj je ohišje ter nekaj motorčkov še vedno uporabno. Ohišje je iz 1mm pločevine in je res masivno.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.27 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Pon Maj 14, 2012 12:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Skoda, blaupunkt ma tudi 13 pinski konektor. Mogoce imasta podoben protokol.
Sam delalm changer emulator da ga dam v svoj avto namesto CD changerja. _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 499 dni