|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Fragrance Neznanec

Pridružen-a: Pet 11 Maj 2012 11:08 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.04 Kraj: East OF Earth
|
Objavljeno: Sob Maj 12, 2012 7:48 am Naslov sporočila: JDM programer Advance Strojna oprema |
|
|
dragi prijatelji
Za vse ljubeče prijatelje tukaj je majhen dar nekaj dišavna meseca trdega dela z veliko testiranja na strojni opremi, Cilj deliti to, da se zagotovi klasično strojno JDM, ki nikoli ne bo uspela, čeprav je ta strojna oprema prišla iz francoske spletne strani. Jaz preoblikovanje celotne PCB novo dodal univerzalno podnožje ZIF, zagotoviti možnost, da PIC programa z 8 pin na 40 pin na ZIF vtičnice, bo to tudi strojna dela v redu na laptop sem osebno preizkusili na moj (INSPIRON 4100 DELL), tako da bo to obdobje, kot ustaviti JDM strojna oprema ne deluje ali ne čip programa, vse potrebne zahtevane datoteke in dobro dokumentirano, kako vodnik za namestitev programske in strojne opreme, da se vsaka stvar deluje mi pravi način dodal tukaj v priložite arhiv.
http://www.edaboard.com/thread238522.html
pozdrav
Fragrance |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
luka1995 Član

Pridružen-a: Sob 17 Apr 2010 21:42 Prispevkov: 614 Aktiv.: 3.33 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Maj 12, 2012 8:14 am Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen prijatelj! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Fragrance Neznanec

Pridružen-a: Pet 11 Maj 2012 11:08 Prispevkov: 6 Aktiv.: 0.04 Kraj: East OF Earth
|
Objavljeno: Sob Maj 12, 2012 10:50 am Naslov sporočila: |
|
|
luka1995 je napisal/a: |
Pozdravljen prijatelj! |
hi i am fino tukaj sem se prijavi! za objavo nekaj dobrih stvari, čeprav delam
tudi v edaboard ste tudi član je
pozdrav
Fragrance |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GregorN Član

Pridružen-a: Tor 20 Nov 2007 7:48 Prispevkov: 1162 Aktiv.: 5.43 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Maj 12, 2012 12:21 pm Naslov sporočila: |
|
|
We will understand much more if you speak in English, Google translate is not so good as much some people think.
With greetings. _________________ LP! Gregor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 491 dni