|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
zan.macek Neznanec

Pridružen-a: Sre 25 Apr 2012 7:15 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Maj 11, 2012 8:16 pm Naslov sporočila: Težave Brutus 170w |
|
|
Ker sem novi član in je to moja prva tem na vašem forumu vas najprej vse lepo pozdravljam. Zaradi preglednosti foruma sem odprl novo temu.
Pred kratkim sem si kupil Brutus 170w stereo ojačevalnik. Sestavljanje mi na začetku ni povzročalo problemov, dokler se nisem soočil z naslednjimi težavami:
-komplet je vseboval 4 sponke s tremi pini. Dva sta brez težav prilagajala na del kjer se priključi potenciometer. Dve sponki pa se nista prilagajali na del ploščice, kjer sta mute/play stikali. Težava je v tem, da so luknje v ploščici premajhne za pine. Ali je težava v plošči ali sestavljanju?
-preden bi prvič priključil in preizkusil ojačevalnik bi nekako zaščitil vezje. Na vašem forumu sem prebral, da je priporočljivo v vezavo tako kot varovalko zaporedno vezati žarnico na primar transformatorja. Ali mi priporočate to rešitev?
Za vašo pomoč se vam že naprej zahvaljujem. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.59 Kraj: Kranj - struževo
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zan.macek Neznanec

Pridružen-a: Sre 25 Apr 2012 7:15 Prispevkov: 2 Aktiv.: 0.01 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Maj 13, 2012 12:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kit sem kupil na omenjeni strani in sem se sedaj obrnil direktno na AX elektroniko, ki je vezje izdelala in verjamem, da mi bodo oni znali pomagati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni