|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.49 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Pon Apr 16, 2012 7:25 pm Naslov sporočila: Oddaljen virtualni PC |
|
|
Za začetek: ne se smejat, sem pač popoln bimbo v teh zadevah.
Svoj drugi PC, na katerem tečejo XP-ji, office in nek namenski program, sedaj je vklopljen 24/7, nanj pa dostopam s Team view-erjem, kar mi zadošča, bi rad preselil "nekam". Polna ušesa so me o cloud računalništvu in ostali šari, pa kolikor sem spraševal, vsak svojega konja hvali.
Torej, za začetek in za igranje bi nekje gostoval (v poskusnem obdobju na račun kakega bannerja najraje zastonj...) in zbiram predloge znalcev.
LP |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
red_mamba Član

Pridružen-a: Ned 20 Feb 2005 17:56 Prispevkov: 1486 Aktiv.: 6.27 Kraj: Yogyakarta
|
Objavljeno: Pon Apr 16, 2012 7:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
kakor koli bos gostoval nikjer ne bos dobil to brezplacno.
Brezplacno Edino ce ti kateri od kolegov to postavi doma in ima dovolj hitro linijo da se bos lahko igral s tem.
Drugace je pa cisto odvisno za kaj bos uporabljal. Samo za igranje se ti ne splaca nikjer kupovati. Ko nastudiras zadevo bos pa videl kako in kaj dalje ter koliko $ te bo okvirno to stalo. _________________ Bad things happen to good people all the time for no reason!
Blog |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni