|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
gufe Neznanec

Pridružen-a: Ned 12 Maj 2013 16:44 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.01
|
Objavljeno: Ned Maj 12, 2013 5:03 pm Naslov sporočila: vetrna energija alternator |
|
|
lep pozdrav, sem nov na forumu saj nisem nikjer na spletu najdel kakšen načrta.
torej za kaj gre. pri poklicni maturi imam za četrti predmet nalogo da naredim vetrnica preko alternatorja od avta in ta naprava more polnit akumolator. ker je pač to samo neke vrste model nerabi zdaj to bit nevem kako ampak bol za prikaz samega delovanja, vglavnem zanima me ali mi lahko kdo razloži kako to sploh gre oz katere komponente potrebujem ter kako in s čem se to poveže. ali če ima kdo kakšen načrt za to zadevo. zelo bi bil hvaležen za kakšne odgovore. lp alen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
carli Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 19:02 Prispevkov: 758 Aktiv.: 4.58 Kraj: Haloze
|
Objavljeno: Ned Maj 12, 2013 5:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ena vetrnica je v eni drugi temi klik . Za alternator rabiš prenose da dobiš ustrezne obrate. Sicer pa imajo sosedje temo na forumu. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zamot1 Član

Pridružen-a: Sre 28 Feb 2007 15:11 Prispevkov: 148 Aktiv.: 0.66
|
Objavljeno: Tor Maj 14, 2013 7:21 am Naslov sporočila: Ogled? |
|
|
Pri meni si lahko ogledaš doma narejeno vetrno elektrarno.
Slike v temi "Mini elektrarna na vodo"
LP Tomaž |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni