|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
besoft Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2012 10:22 Prispevkov: 585 Aktiv.: 3.64 Kraj: Žižki - Prekmurje
|
Objavljeno: Tor Maj 29, 2012 3:38 pm Naslov sporočila: motokultivator Honda |
|
|
torej kot že v naslov pove..naš motokultivatro Mio Honda F420 (ja stara zadeva) ima težave. Najprej ni hotela vžgati..zdaj vžge normalno..vendar ko dodam plin crkne..kaj naj pogledam ?..mogoče kakšna navodila, kako nastaviti fergazer?
Domnevam, da dela težave avtomatska regulacija obremenitve..nevem pa kako deluje..je pa nekaj vzvodov tam okoli in vzmeti..
Mi lahko kdo pomaga?
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.65 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Tor Maj 29, 2012 4:23 pm Naslov sporočila: |
|
|
Začni pač klasično v takih primerih. Očisti rezervoar in zračni filter, ter odstrani in očisti uplinjač. Če potem ne bo bolje pa naprej. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marko-x Član

Pridružen-a: Tor 02 Nov 2004 14:21 Prispevkov: 326 Aktiv.: 1.38 Kraj: prekmurje
|
Objavljeno: Tor Maj 29, 2012 4:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nekaj podobnega smo imeli sicer je že pokojna je ugasnila če je imela prevelik "čok". Sicer pa je verjetno problem z dovodom goriva, ki pri večjem gasu enostavno zmanjka.
Preglej "fergazer" in šobo za dovod goriva. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
besoft Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2012 10:22 Prispevkov: 585 Aktiv.: 3.64 Kraj: Žižki - Prekmurje
|
Objavljeno: Tor Maj 29, 2012 6:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
no..po čiščenju se že malo boljše obnaša..moram samo pogruntati, kako pravilno nastaviti motor.
Ima kdo mogoče domenzije jermena za pogon. Stari je bil strgan..kupljen novi..a je nekam čudežno izginil..navodila pa tudi..
ali če ima mogoče kdo navodila in jih je pripravljen skopirati..
Je pa model F420. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ferdo Član

Pridružen-a: Pon 14 Apr 2003 7:10 Prispevkov: 354 Aktiv.: 1.49 Kraj: Celje
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kunte Član

Pridružen-a: Ned 08 Feb 2004 12:58 Prispevkov: 348 Aktiv.: 1.47 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Maj 30, 2012 10:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam imam motokultivator honda f 600.Na netu sem našel navodila in popis delov vendar sem iskal pod oznako motorja,moj je bil G200. Na bloku motorja je nekje oznaka kateri motor imaš.
http://engines.honda.com/parts-and-support/owners-manuals/ _________________ LP Kunte |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni