www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Izbira postaje na vroč zrak
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.77
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 05, 2012 7:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hvala. Zdaj imam vsaj razlog da nabavim tisto kitajsko postajo na vroč zrak, ki je v opisana novi številki revije....moram odlotati LPC-ja Dancing sem opazil šele ko sem meril če imam kje kratek stik...in se ni in ni izšlo Brick wall je pa obup tole lotat Not talking
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.03
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 05, 2012 7:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

protoncek je napisal/a:
Zdaj imam vsaj razlog da nabavim tisto kitajsko postajo na vroč zrak, ki je v opisana novi številki revije....moram odlotati LPC-ja Dancing sem opazil šele ko sem meril če imam kje kratek stik...in se ni in ni izšlo Brick wall je pa obup tole lotat Not talking

Tista postaja ni bogve kaj. Sem jo tudi sam preizkušal. Kupi raje kaj močnejšega.

protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 05, 2012 8:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hm...ja, saj za tak denar nenazadnje tudi ne more biti...
imaš kakšen predlog? Spet pa ne predrago, ker bo uporaba občasna.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
David2204
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01
Aktiv.: 4.92
Kraj: Ljubljana - Nova Gorica

PrispevekObjavljeno: Čet Jul 05, 2012 8:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tukaj imajo kar solidno izbiro postaj za vroč zrak. Mogoče najdeš kaj, kar bi ti bilo všeč.
LEDuser
Član
Član

Pridružen-a: Pon 31 Mar 2008 12:06
Aktiv.: 5.27
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 7:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam TAKO in sem zelo zadovoljen, moram pa narediti prikaz temperature in možnost manjšega pretoka zraka. Če daš na najmanj ti še vedno odpihne kak čip dol.
cipko
Član
Član

Pridružen-a: Sre 22 Okt 2003 14:19
Aktiv.: 0.58
Kraj: velenje

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 7:13 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Tudi jaz imam AOYUE -jevo postajo in sicer tip 852 (digitalni prikaz temperature, solidna nastavitev pretoka zraka), ki mi zelo lepo funkcionira. Priporočam.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
besoft
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2012 10:22
Aktiv.: 3.64
Kraj: Žižki - Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 7:17 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa uporabljam tole:
http://www.china-zhongdi.com/zd-912.htm
se jo da kupiti v trgovinah v Sloveniji.

Zelo zadovoljen z delovanjem
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
start
Član
Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59
Aktiv.: 11.71
Kraj: Eindhoven, Nizozemska

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 8:11 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

LEDuser je napisal/a:
Jaz imam TAKO in sem zelo zadovoljen, moram pa narediti prikaz temperature in možnost manjšega pretoka zraka. Če daš na najmanj ti še vedno odpihne kak čip dol.

Tudi sam priporočam tole napravo iz zgornjega linka.
Sem našel tole trgovino, ko je bila postaja že na moji mizi.
S poštnino bo zadeva nekoliko dražja ampak vredna nakupa.

Aljaž T.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
protoncek
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 8:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

No, ko gledam tele postaje vidim da imajo ene "diaphragma pumpe", druge pa turbinsko. Kaj je bolje, če ima sploh veze? Sicer kot vidim so najdražje sploh analogne...
Nazaj na vrh
Jaka57
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47
Aktiv.: 24.56
Kraj: Grosuplje

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 8:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam tako kot LEDuser, s prikazom temperature in sem z njo, glede na to, da je ne uporabljam pogosto, zadovoljen.
kobranka
Član
Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37
Aktiv.: 18.75
Kraj: nekje v zgornjem posočju

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 8:40 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
protoncek je napisal/a:
Zdaj imam vsaj razlog da nabavim tisto kitajsko postajo na vroč zrak, ki je v opisana novi številki revije....moram odlotati LPC-ja Dancing sem opazil šele ko sem meril če imam kje kratek stik...in se ni in ni izšlo Brick wall je pa obup tole lotat Not talking

Tista postaja ni bogve kaj. Sem jo tudi sam preizkušal. Kupi raje kaj močnejšega.
Predvidevam, da bi bila IR lampa še najboljša, vendar bo tudi cena temu primerna, kar pa ne pride v poštev uporabniku, ki omenjen način spajkanja zelo po redko uporablja.

Ne vem no, kje ugodno prodajajo te IR luči?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Robbby
Član
Član

Pridružen-a: Sre 19 Nov 2003 14:01
Aktiv.: 0.44
Kraj: okolica Dravograda

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 1:19 pm    Naslov sporočila:  ??? Odgovori s citatom

besoft je napisal/a:
Jaz pa uporabljam tole:

Zdravo, te lahko vprašam kje se jo da kupiti pri nas?
lp
Nazaj na vrh
matic_scetinec
Član
Član

Pridružen-a: Tor 15 Jan 2008 17:11
Aktiv.: 4.68
Kraj: Brezovica pri Ljubljani

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 7:58 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdravo!

Jaz pa uporabljam Atten 850B in sem z njo tudi zelo zadovoljen. Kupil sem jo na sejmu v Pordenone.

LP, Matic
Nazaj na vrh
besoft
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2012 10:22
Aktiv.: 3.64
Kraj: Žižki - Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Pet Jul 06, 2012 8:06 pm    Naslov sporočila:  Re: ??? Odgovori s citatom

Robbby je napisal/a:
besoft je napisal/a:
Jaz pa uporabljam tole:

Zdravo, te lahko vprašam kje se jo da kupiti pri nas?
lp

Jaz sem kupil v HTE, imajo jih pa tudi v ČIP-u.
Nazaj na vrh
yacksy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27
Aktiv.: 2.63
Kraj: Okolica Šmarjeških toplic

PrispevekObjavljeno: Tor Jul 24, 2012 10:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A mislite, da se splača dat 20 EUR več za AOYUE 852A++ (napram 852A+ - digitalna regulacija temperature) za vakumsko "prijemalo"?

Kolikor berem imajo AOYUE 852 serije črpalko tipa "diafragma".

Malce dražja 857A++ ima turbinsko črpalko za zrak. Spet vprašanje (deloma ponavljam protončka), a se splača dati par EUR več za ta tip črpalke?

Če bi kdo naročal iz te spletne trgovine, sem kandidat za razdelitev poštnine Wink

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3  Naslednja
Stran 1 od 3

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 496 dni