www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kaj si mislite o temu modelu Clarion avtoradija?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
aljoš
Član
Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03
Aktiv.: 13.22
Kraj: Škofja loka-poljanska dolina

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 1:23 pm    Naslov sporočila:  Kaj si mislite o temu modelu Clarion avtoradija? Odgovori s citatom

Dobil sem nov avtoradijo, pa me zanima, kaj si mislite o njemu... a ga mogoče ima kdo od vas?

link:www.clarionworld.co.uk/stock/dxz958rmc.asp

Hvala za odgovore!
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.83
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 1:30 pm    Naslov sporočila:  re Odgovori s citatom

tatovi bodo srečni... Razz Razz Razz

Čeprav sem dosti na cesti avto ni nevem kak prostor za audiofilstvo zdijo se mi pa bolj važne prometne napovedi in obvestila. Stvar okusa . Naslednjega ki ga bom kupil pa bo da je striktno nemehanski ( torej brez CD) in da se glasba naloži preko USB ključka 1G bo zadost.

aljoš
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 1:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja, tatov me je kr malo strah, ampak radio še ni zmontiran... Je pa res, da ti iz hyundai accenta težko ukradejo radio, ker ga je težko tudi zmontirati...razen če ti razbije celo armaturo, kar pa delajo.... sam kaj mu bo radio brez ploščice??!
Nazaj na vrh
lucca brassi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 1:42 pm    Naslov sporočila:  re Odgovori s citatom

Za Elektrofaksom in pri Merkatorju 24Ur pri knjižnici sta mi šla dva iz Golfa .
Med 14.00 uro in 15.30 . Iz Accenta ga ni prav nič težko vzet radio .Res je da ploščica dela težave , ampak vse to se zgodi ravno takrat ko ne pričakuješ tega
tako da pa tipi so tudi malo povezani med sabo tako da gre lažje. Masko razbit to ni problem zanje , velik šrafnciegar ali bolje dva 100%.

Najbolj jih boli če imaš kako predelan eurokonektor ( recimo kot jaz prelotane kontakte in zalite s epoxijem pa industrijski 18 žilni kabel gor ( vse žice črne) Shocked )

Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.03
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 3:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pa lahko takšne že kupiš? Na USB ključek?

Imam enega Sony, pa mi tuner dela le občasno, ker se vsake toliko časa zmede, ko snemam ploščico. Pomaga le pritisk na reset tipko, ki pa je tako majhna, da rabiš zobotrebec. Tega pa ponavadi nimam pri roki.

No z pritiskom na reset tipko pozabi tudi na vse nastavitve tako da radija v glavnem ne poslušam Evil or Very Mad

audio
Član
Član

Pridružen-a: Čet 19 Maj 2005 8:30
Aktiv.: 0.61
Kraj: kp

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 3:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zaradi takega radija ti odnesejo celi avto.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
aljoš
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 5:43 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mah...naj gre vse skupi nekam....me ga je strah dati noter (avtoradio), ker mislim, da jim res v oči pade... Mad
Bomo vidl, kaj se bi izcimilo iz tega..
Nazaj na vrh
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 8:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam tudi jaz Accenta in je res malo zoprno montirat avtoradio noter. Toda se da brez ba bi kaj razbil. Torej tudi lopovem ne bi bilo probmem, ker oni ne bodo skrbeli na praske na armaturni.
Toda če si avtoradio že kupil in si ga želiš imet, boš pač reskiral. Sam kaj ko večina ljudi pusti sprednjo ploščico skrito nekje v avtu, tako da tat tudi tisto ponavadi dobi.
Nazaj na vrh
Umnik
Član
Član

Pridružen-a: Čet 16 Sep 2004 17:52
Aktiv.: 4.04
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 9:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jah, kupil si avtoradio, ne? Ko kam greš vzameš ploščico s seboj, ne? Vedno. Pa imaš problem rešen. In ko naši vrli čefurji, cigani, narkomani, (itd.) vidjo da ni ploščice not gredo v večini primerov naprej. Čefurji bi mogoče še reskiral pa kej odpiral, ciganom se itak ne da (sej živijo bolj kot jaz - zakaj bi?), narkomanu pa tak radio nič ne pomen, ker ga težko proda.
Men so neki cigani (ne romi - teh je zlo mal) spraskal avto ko sploh ni bilo avtoradia noter. #$&#!?%! so šli avto s z izvijačem odpirat. Poleg mojga je bil še od strica mercedes. In kakor veš, da je njihova inteligenca na višku gredo tudi tega odpirat z izvijačem. Bravo. Servis je koštal mnogo, pa čeprav je vse plačala zavarovalnica.
Nazaj na vrh
podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.28
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 11:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

En tip je, potem ko so mu ukradli nekaj avtoradijev, v armaturko montiral en zelo star blaupunktov radio na kasete in v omarico na sovoznikovi strani montiral nov radio. Od takrat nima več težav z vlomilci Very Happy

Link je bil na enem od slovenskih forumov, se ne spomnim več kje

Lp
Nazaj na vrh
audio
Član
Član

Pridružen-a: Čet 19 Maj 2005 8:30
Aktiv.: 0.61
Kraj: kp

PrispevekObjavljeno: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je dobra varianta enega imaš za lopove enega pa za sebe.
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.62
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 8:18 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Še boljša varianta pa je, da na bolhi nabaviš en star avtoradio na kasete, odrežeš samo masko in ko greš iz avta, daš z novega avtoradia ploščico dol in montiraš gor ploščico od starega, tako da zgleda kot da imaš kasetar v avtu...
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.03
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 8:27 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Star avtoradijo ni razlog, da ga nebi odnesli.

Sosedu so iz Yugota ukradli prastar, ter napol pohabljen no-name avtoradijo. S kasetofonom, da ne bo pomote. Vreden mogoče 1000Sit.

podboj
Član
Član

Pridružen-a: Sre 25 Maj 2005 11:48
Aktiv.: 5.28
Kraj: Postojna, Sežana, Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 12:33 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Vseeno je veliko manj verjetno, da ti ukradejo radio za 1000sit, kot pa za 50.000sit ali 100.000sit. Mogoče edino, če ima radio veliko vrednost zaradi starosti

Jaz imam prav tako en star blaupunktov radio na kasete, ki ima celo avto-reverse in RDS. Nekaj časa sem nameraval zamenjat, a sem si premislil, bom raje zrihtal input in imel na sovoznikovi strani mp3 discman, ki ga bom kontroliral z daljincem

Lp
Nazaj na vrh
lucca brassi
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 05, 2005 12:48 pm    Naslov sporočila:  re: Odgovori s citatom

Highlagh :

Autoradio na USB ključek :

http://www.almapek.com/almapek.asp

Avtoradio Yakumo MP3 + SD+USB (15:19:25) Na začetek

Na kakšen način bi med vožnjo najraje poslušali vašo priljubljeno glasbo? Z Yakumo Hypersound Car boste dosegli nov višji nivo glasbene svobode. CD odprtina ni namenjena samo za poslušanje glasbenih CD-jev pač pa tudi za uživanje v MP3 in WMA glasbenih datotekah. Preko USB 2.0 vmesnika lahko na avtoradio priključite USB spominski ključek na katerem imate posneto glasbo. Seveda lahko tudi uživate v glasbi, ki jo posnamete na SD spominsko kartico. Avtoradio ima tudi vmesnik – čitalec SD spominskih kartic. Radio je skladne tudi s širokim spektrom prenosnih naprav: MP3 predvajalniki, ročnim napravam ali mobilnimi telefoni. In če vse to ni dovolj za vas, lahko enostavno samo poslušate radio… Yakumo Hypersound Car je poživljajoč in enostaven za uporabo avtoradio. Še nekaj njegovi odlik: odstranljiva prednja plošča s škatlico za shranjevanje, daljinski upravljalnik, ESP – elektronska šok zaščita, 30 prednastavljenih radijskih postaj, E1 podpora in Dolby Digital zvočna kvaliteta.

Cena : 27900 Sit

Ta je za nas idrijčane ( pa tudi Tolmince, Tmince in Bovčane ) ker noben CD player nima toliko predpomnilnika da bi zdržal cesto skozi Logatec proti Ljubljani Laughing Laughing Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Avtoelektrika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 491 dni