|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
KlemenD Član

Pridružen-a: Sre 18 Maj 2011 15:08 Prispevkov: 188 Aktiv.: 1.09 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Jun 04, 2012 2:51 pm Naslov sporočila: pomoc pri izdelavi vezja |
|
|
Lep pozdrav
Pred kratkim sem v roke dobil en ne delujoč ultrazvočni vlažilec. No iz njega sem vzel ultrazvočni oddajnik in zdaj sem zanj izdelal krmilno vezje, ki nažalost ne deluje . Sicer sem se odločil za izdelavo tega vezja : VEZJE . No, kolikor vidim je vezje pravilno narejeno, edino kar me skrbi je to, da nisem dobil pravih vrednosti dušilk(desno spodaj na vezju). Tisto z 0.1 uH sem menjal z 1.5 uH, kar je zelo velika sprememba... A je možno da vezje zaradi tega ne deluje ?
Vezje imam na 18 V ampak bi se pri tej napetosti že moglo nekaj dogajat. Je pa tudi možnost, da sam oddajnik ne deluje, ali je kakšen način da ga sprobam ? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 11 dni