|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
GiovanniTheX Član

Pridružen-a: Čet 29 Nov 2012 19:48 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.99
|
Objavljeno: Čet Jan 24, 2013 6:55 pm Naslov sporočila: zvočniki 5.1 brez nizkotonca |
|
|
Zanima me, če kdo ve, kje bi se dalo staknit kakšne satelite z zvočniškega sistema 5.1.. brez nizkotonca.. sem gledal po bolhi, mimovr*ste pa ce*eje.si.. pa sem našel samo tole ... torej z 10% tdh popacenjem niso nekaj mocni.. vsekakor krepko pod 100W rms..
če bi se dalo dobit samo ostale zvočnike, brez wufferja-.. da ne bom še basov za brezveze plačeval.. pa da niso ravno chip sh*t.. do ranga nekje 80€. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tilz0R Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 15:39 Prispevkov: 898 Aktiv.: 5.65 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Sob Jan 26, 2013 1:05 am Naslov sporočila: |
|
|
To, kar si ti pokazal v linku, to so 5.0 zvočniki. 5.1 zvočnikov brez nizkotonca ni. _________________ Knowledge sharing is caring.
majerle.eu | stm32f4-discovery.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
zok Član

Pridružen-a: Pet 02 Jan 2009 23:59 Prispevkov: 1115 Aktiv.: 5.56 Kraj: Ponikva
|
Objavljeno: Sob Jan 26, 2013 9:31 am Naslov sporočila: |
|
|
Raje ne glej zvocnikov ki imajo podatek o moci podan pri 10 % THD. Ali pa za rezervo kot orientacijo vzami polovico podane moci.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
GiovanniTheX Član

Pridružen-a: Čet 29 Nov 2012 19:48 Prispevkov: 304 Aktiv.: 1.99
|
Objavljeno: Sob Jan 26, 2013 5:30 pm Naslov sporočila: |
|
|
kot sem napisal zgoraj, potrebujem le zvočnike brez nizkotonca.. in ja vem, da je v linku 5.1, ker 5.0 ni.. no razen nekih pioneerjevih s 10% tdh-ja.
na to mislim, če je komu šel nizkotonec, če ma kaj podobnega doma..
lahko tudi samo posamezen zvočnik (pasivni oz. ne aktivni), za priklop na ojačevalec.
glede popačenja pa vem, da so dejanske vrednosti moči pri takih procentih nižje od sicer podanih. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 496 dni