|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
David2204 Član

Pridružen-a: Pon 03 Nov 2008 0:01 Prispevkov: 997 Aktiv.: 4.93 Kraj: Ljubljana - Nova Gorica
|
Objavljeno: Sob Jun 30, 2012 8:19 pm Naslov sporočila: Ruski VFD IV-21 |
|
|
Pozdravljeni!
Pred letom sem na sejmu v Friedrichschafnu bolj kot ne zaradi firbca kupil 3 ruske VFD-je IV-21. Celo leto so stali na polici, ker za njih nisem imel časa, zdaj me je pa pičilo, da bi z njimi naredil kakšen izdelek.
Na splet sem šel iskat datasheet, tukaj pa se je vse skupaj zataknilo. Glede na to, da je ta prikazovalnik ruske izdelave, je tudi datasheet pisan v Ruščini, v cirilici. Po dolgem premlevanju sem končno udaril po mizi in se odločil, da ta dokument prevedem.
Pomagal sem si z vsemi mogočimi rusko-angleškimi spletnimi prevajalniki, prevod po svoji pameti skušal razumeti in nazadnje napisal slovenske stavke.
Ker pa dvomim v točnost rusko-angleških prevodov, prosim Vas, člane foruma, da ta prevod preverite in izpostavite morebitne napake.
Za Vaš trud se Vam že v naprej zahvaljujem!
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
IV-21 original.pdf |
Velikost datoteke: |
99.47 KB |
Downloadano: |
39 krat |
|
 Download |
IV-21 prevod.zip |
276.75 KB |
16 krat |
_________________ My favorite programming language is ... solder. -Bob Pease |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Jun 30, 2012 8:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Moram povedati, da sem jaz letos kupil še 10 takih prikazovalnikov. Nekaj jih imam pa še od prej.
Prej ali slej bo kaj nastalo,...
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5820 Aktiv.: 24.57 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Sob Jun 30, 2012 9:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pohvalno, da si prevajal, toda, nimajo vsi Worda2007 ali novejšega, prav tako nimajo vsi konverterjev za starejše Worde.
V prilogi je pdf tvojega prevoda, ki jo lahko vsak prebere z zastonj programi.
|
 Download |
IV-21 prevod.pdf |
238.1 KB |
34 krat |
_________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni