|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Misek Član

Pridružen-a: Pon 23 Jan 2006 10:01 Prispevkov: 96 Aktiv.: 0.41 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Jul 01, 2012 10:45 am Naslov sporočila: Parrot CK310 LCD |
|
|
Pozdravljeni
Preko eBay-a sem kupil omenjeni parrot, vendar pa je nekaj narobe z njim. Ker imam v drugem avtu zmontiranega istega sem prišel do zaključka da je problem v "modri škatlici"
Sicer deluje čisto vredu, povezovanje, telefoniranje ...
Problem je samo da takoj ko priključim kontakt, mi "modra škatlica" vključi funkcijo "mute" (relejčke in mute na radiu)
Se komu kaj sanja kaj bi to lahko bilo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
oversc0re Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20 Prispevkov: 460 Aktiv.: 1.94 Kraj: Radomlje
|
Objavljeno: Ned Jul 01, 2012 1:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Živjo!
S parrotom iz ebaya sem imel tudi sam težave. Za začetek poglej katero verzijo firmware-a imaš na blueboxu in če obstaja kakšen update. Ali prav razumem, da je stalno priklopljen na parrot in nikoli ne prepusti "linije" radiu? _________________ The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny ...'
Isaac Asimov (1920 - 1992) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Misek Član

Pridružen-a: Pon 23 Jan 2006 10:01 Prispevkov: 96 Aktiv.: 0.41 Kraj: Kranj
|
Objavljeno: Ned Jul 01, 2012 5:12 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zdravo..
FW je 5.0C ki naj bi bil zadnji. Na obeh parrotih je isti FW tako da FW ne bi smel biti težava. Res pa je da je bil predhodno gor 5.0 H in sem ga pol "posodobil".
Ja težava je v tem da takoj ko prklučim 12V na "kontakt" se prav ko se parrot vkluči, takoj vklopi relejčke in z tem preklopi pot avdio signala iz radio -> zvočniki na parrot -> zvočniki, ta povezava je aktivna dokler ne prekinem kontakta (se pravi da izklučim parrota). Generalno gledano Parrot deluje ok, edini problem je krmiljenje mute funkcije. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
oversc0re Član

Pridružen-a: Tor 13 Sep 2005 15:20 Prispevkov: 460 Aktiv.: 1.94 Kraj: Radomlje
|
Objavljeno: Ned Jul 01, 2012 9:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Huh, štala. Ne znam ti nič pametnega svetovat. Jaz sem (sicer s popolnoma drugačnim problemom) končal pri nakupu novega bluebox-a za 30€. Čeprav pri tvojem izgleda napaka tako banalna da bi se morda dalo kaj poštimat. Na servisu v Lj. so kar prijazni, tako da mogoče bi tam dobil kakšen nasvet. _________________ The most exciting phrase to hear in science, the one that heralds new discoveries, is not 'Eureka!' but 'That's funny ...'
Isaac Asimov (1920 - 1992) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni