www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu
 
 PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Novi Darkotov AVRISP programator
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> AVR, LPC900, x51
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
s54jp
Član
Član



Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Prispevkov: 865
Aktiv.: 4.61
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 08, 2012 6:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Azrael je napisal/a:
Aha, dobro sem zakuril. Lepo, se je pokazalo, koga moram še dodati na ignore listo.

Sedaj pa resno.


Sedaj pa resno:
Za kaj bi koga ki se ne strinja s teboj ko nimaš prav dal na ignore listo?

Tvoji strahovi so odveč.
Imamo že 9088 prijavljenih uporabnikov koliko je pa članov društva ne vem, in ker nas je toliko lahko rešimo vsak problem, samo če je dobra volja, brez kreganja in ignore liste.

Ko ne bo denarja ga ne bomo trošili, tako kot pri nas doma. Neko zalogo imamo, včasih si pa kaj privoščimo.
Tudi to počne vodstvo društva za svoje člane ( kar je prav ).
Kdo je meni kriv da do danes nisem bil na nobenem pikniku in da je prva reč ki jo naročam prav ta programatorček?

Naročal sem ga iz inata ne iz potrebe.

Majico sem pa naročal samo za to ker se počutim član tega društva.

Bodi član društva in se prilagodi pravilom igre in bo "volk sit in koza cela".

P.S. tudi našemu mačku "nagaja" vročina, ni nekam dobre volje!
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
sars
Član
Član



Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40
Prispevkov: 671
Aktiv.: 3.86
Kraj: Vransko

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 1:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mi lahko mogoče kdo pove, kaj moram narediti, da mi bo programator delal tudi na AVRStudio5 ali 6. Na 4 mi lepo dela, s codevision AVR tudi, v 5 in 6 studiu mi ga pa ne najde. Hvala
_________________
Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov. Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Obelix
Član
Član



Pridružen-a: Pon 19 Maj 2008 13:59
Prispevkov: 1862
Aktiv.: 9.61
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 1:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni dela na Studio 6 pod XP-ji. Na W7 pa še nisem poskusil.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
protoncek
Član
Član



Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Prispevkov: 9573
Aktiv.: 45.69
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 1:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni dela v W7 (64 bit) in tudi v W8, s tem da je v osmici malce bolj komplicirano instalirati gonilnike...
Imaš prave gonilnike? Kakšen vprašaj v nadzorniku naprav?
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
sars
Član
Član



Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40
Prispevkov: 671
Aktiv.: 3.86
Kraj: Vransko

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 1:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nobenih vprašajev, jungo usb mkII (oz nekaj podobnega - sem na drugem računalniku) imam v device managerju. Poskusil sem na obeh računalnikih v delavnici (win XP in win7 64).
_________________
Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov. Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
S53DZ
Član
Član



Pridružen-a: Čet 28 Apr 2011 9:27
Prispevkov: 951
Aktiv.: 6.02
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 2:57 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Svetujem ti, da odstraniš driverje (tudi zbrišeš z diska) in ponoviš instalacijo.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
Član
Član



Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14
Prispevkov: 755
Aktiv.: 3.39

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 3:47 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mogoče kdo ve, če je v planu tudi klon JTAG ICE debuger? Smile
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
xsyt
Član
Član



Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Prispevkov: 1346
Aktiv.: 6.96
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 3:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

sars je napisal/a:
Mi lahko mogoče kdo pove, kaj moram narediti, da mi bo programator delal tudi na AVRStudio5 ali 6. Na 4 mi lepo dela, s codevision AVR tudi, v 5 in 6 studiu mi ga pa ne najde. Hvala
Nimaš pravlinega hex-a naloženega. Dobiš po ZS.
_________________
If you're in control, you aren't going fast enough
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član



Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Prispevkov: 14228
Aktiv.: 63.89
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 3:53 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

marko je napisal/a:
Mogoče kdo ve, če je v planu tudi klon JTAG ICE debuger? Smile

Imam narejenih nekaj debugerjev. Če te zanima ti lahko dam na preizkus. Če ti bo všeč se zmeniva. Mislim, da sem naračunal nekih 34€

_________________
Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
sars
Član
Član



Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40
Prispevkov: 671
Aktiv.: 3.86
Kraj: Vransko

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 04, 2013 5:20 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

xsyt je napisal/a:
Nimaš pravlinega hex-a naloženega. Dobiš po ZS.


Hvala. Bom preizkusil, ko pridem iz službe. Lp

_________________
Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov. Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
sars
Član
Član



Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40
Prispevkov: 671
Aktiv.: 3.86
Kraj: Vransko

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2013 12:16 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Prispajkal upor R9 (0ohm) pa mi Flip vseeno javi, da se ne more povezat. :S
_________________
Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov. Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
xsyt
Član
Član



Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 22:19
Prispevkov: 1346
Aktiv.: 6.96
Kraj: Slov.Bistrica

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2013 12:39 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne ga spajkati ampak tako; vzami dve pinceti, in kratko-skleni HWB pin, z drugo pa reset za trenutek, nato odmakneš iz HWB. To narediš pri vklopljenem programatorju na USB.
_________________
If you're in control, you aren't going fast enough
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
sars
Član
Član



Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40
Prispevkov: 671
Aktiv.: 3.86
Kraj: Vransko

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2013 1:00 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dela, hvala. Prav tako firmware, ki si mi ga poslal. Zaenkrat je stestiran na 5-ki. Hvala še enkrat, pa kako pivo imaš tudi v dobrem. Wink
_________________
Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov. Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
protoncek
Član
Član



Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Prispevkov: 9573
Aktiv.: 45.69
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2013 9:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ko smo že pri FW -- je od takrat, ko je bil skupinski nakup FW kaj spremenjen? Priznam, nisem niti iskal, kje ga dobiti, ker sem dal gor kar tistega, ki ga je dal Darko.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
sars
Član
Član



Pridružen-a: Tor 05 Jan 2010 20:40
Prispevkov: 671
Aktiv.: 3.86
Kraj: Vransko

PrispevekObjavljeno: Tor Feb 05, 2013 10:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem imel prej naloženega tistega, ki je bil v mapi zraven revije. S tistim mi ga avr studio 5 in 6 nista prepoznala.
_________________
Ko misliš, da nimaš sreče v življenju, pomisli na voznike Renaultov. Very Happy
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> AVR, LPC900, x51 Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Stran 4 od 6

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 67 dni


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group