|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
kdenik Član

Pridružen-a: Sre 07 Okt 2009 18:00 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.08 Kraj: Loška dolina
|
Objavljeno: Pet Jul 06, 2012 3:04 pm Naslov sporočila: Prošnja za bivanje študenta |
|
|
Zanima me če ima kdo kakšno izkušnjo z bivanjem v dijaškem domu kot študent.
Jeseni grem na Elektrotehniško fakulteto v Ljubljani in bi bival v Dijaškem domu Tabor dokler ne dobim prostora v študetskem domu. Že do sedaj sem bival v tem dijaškem domu.
Zanima pa me tudi do kdaj je treba oddati prošnjo za študentski dom na Viču ali v Rožni dolini, saj še ne vem v katerem domu bi stanoval in bom oddal prošnjo v oba domova. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
David92 Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2012 11:22 Prispevkov: 292 Aktiv.: 1.80 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Pet Jul 06, 2012 3:07 pm Naslov sporočila: |
|
|
Prosnjo moramo oddat do 10. avgusta (to je zadnji dan). Za kaj drugo pa ti nevem povedat, ker studiram v Mariboru.
LP,
David |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Dorijan Član

Pridružen-a: Ned 22 Jun 2008 10:48 Prispevkov: 2564 Aktiv.: 12.39 Kraj: južnoprimorska
|
Objavljeno: Pet Jul 06, 2012 3:12 pm Naslov sporočila: Re: Prošnja za bivanje študenta |
|
|
kdenik je napisal/a: |
Zanima me če ima kdo kakšno izkušnjo z bivanjem v dijaškem domu kot študent.
Jeseni grem na Elektrotehniško fakulteto v Ljubljani in bi bival v Dijaškem domu Tabor dokler ne dobim prostora v študetskem domu. Že do sedaj sem bival v tem dijaškem domu. |
V bistvu nič posebnega, sem bil tam skoraj celo leto preden sem dobil študenta. Čeprav gre zdaj to veliko hitreje. Je nekaj dražje od študentskega doma ampak imaš pa v to ceno vključen tudi zajtrk. _________________ Če nekaj deluje, razstavi in ugotovi zakaj. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kdenik Član

Pridružen-a: Sre 07 Okt 2009 18:00 Prispevkov: 15 Aktiv.: 0.08 Kraj: Loška dolina
|
Objavljeno: Pet Jul 06, 2012 3:22 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kako pa je z oddajo prošnje v dijaški dom saj na nihovi spletni strani ni ničesar zaslediti. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
David92 Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2012 11:22 Prispevkov: 292 Aktiv.: 1.80 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Pet Jul 06, 2012 3:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
@Kdenik: To pa ne bi vedel, ce je kaksna razlika za dijaške ali študentske.
LP,
David |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Slowfly Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07 Prispevkov: 4082 Aktiv.: 17.22 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Jul 06, 2012 4:33 pm Naslov sporočila: Re: Prošnja za bivanje študenta |
|
|
Že do sedaj sem bival v tem dijaškem domu. |
Kako pa je z oddajo prošnje v dijaški dom saj na nihovi spletni strani ni ničesar zaslediti. |
Torej tam gotovo nekoga poznaš. A ti je težko vprašati pri njih? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni