www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Vrtalnik za TIV
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
a13misko
Član
Član

Pridružen-a: Tor 18 Okt 2005 9:12
Aktiv.: 0.36
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 04, 2005 11:23 am    Naslov sporočila:  Vrtalnik za TIV Odgovori s citatom

Potreboval bi en poceni vrtalnik za vrtanje tiva sem gledal tistega v interdiskontu pa ga nimajo na zalogi. Sad
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 04, 2005 12:16 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MIslim nekaj takega vendar seda po moje dobit tudi bolj poceni! ***klik***

Nazadnje urejal/a a13misko Pet Nov 04, 2005 3:11 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
NUFAN
Član
Član

Pridružen-a: Pon 05 Apr 2004 21:39
Aktiv.: 3.99
Kraj: Žalec

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 04, 2005 3:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Naj te opozorim, da se dodajanje povezav v sporočila izvede drugače. Tako--> Preberi
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 04, 2005 3:11 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Oprosti tega do sedaj visem vedel!
Nazaj na vrh
NeoTO
Član
Član

Pridružen-a: Pon 28 Mar 2005 19:19
Aktiv.: 11.58
Kraj: Trzic

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 04, 2005 8:07 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Malo poglej v Bauhaus-u v Ljubljani. Pred parimi meseci sem kupil takšen vrtalnik za smešno ceno (mislim da 3 ali 4 jurje). Zraven sem dobil polno nekih brusnih kamnov, obročkov, žagic in seveda upogljivo gred, ki ti precej olajša vrtanje TIV-a brez nosilca za vrtalnik.
Nazaj na vrh
egomez
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Apr 2004 18:49
Aktiv.: 2.18
Kraj: Ljubljana/Sežana

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 04, 2005 9:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ni nujno, da ce boš dobil poceni, da bo to tudi ugoden nakup. Jaz sem kupil enkrat v ic-elektroniki vrtalnik za tiv(ki je imel zraven tudi adapter, svedre in bruse) za vsega 3k SIT. Vendar rezultati vrtanja niso bili ravno zadovoljivi, tako da sem potem kupil enega kvalitetnejšega, s katerim sem bolj zadovoljen.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Nov 04, 2005 10:39 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Je kdo mogoče doma blizu bauhausa ker bi rad kupil ta vrtalnik ki ga je opisal neoto sem iz MS pa mi je daleč plačal bi poštnino sam če bi kdo to poslal k meni domov!
Nazaj na vrh
reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.59
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 11:35 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

a13misko je napisal/a:
Je kdo mogoče doma blizu bauhausa ker bi rad kupil ta vrtalnik ki ga je opisal neoto sem iz MS pa mi je daleč plačal bi poštnino sam če bi kdo to poslal k meni domov!

Ja takole je: sem izkoristil opcijo vikend in klical brezplačno Twisted Evil v trgovino Bauhaus in po dobrih 15 minutah poslušanja Don't worry be happy sem le dobil prodajalca na oddelku s proxxon vrtalniki in povprašal za zalogo in ceno.
Tako kot v tej temi na prvi sliki imajo še vedno na zalogi za skoraj isto ceno micromot50 vrtalnik v kompletu s 6 stročnicami. Prodajalec je omenjal ceno dobrih 7ksit, nekje do 7800sit ... tako da, vsekakor je to dober nakup, zanesljivo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 11:52 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Reber je res sam nimam prevoza do bauhausa! Se pa sedaj mučim z aku. vrtalnikom Twisted Evil s katerim vsakih 5 min. uničim en sveder Evil or Very Mad Exclamation
Nazaj na vrh
Big Poppa
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jul 2004 18:40
Aktiv.: 0.11
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 12:13 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Hja,zgleda da se bo treba podvizat pa skočit v belo Ljubljano. Smile
Samo eno vprašanje bi še imel (glede na to da pri nas v Celju nimamo bauhausa...),a imajo tam tudi dremel program ali samo proxxon?
Gledam malo po nemškem ebayu,pa se dremel-a skoraj ne najde. Confused
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 12:27 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Bom premislil glede tega da bi šel a v mariboru ni bauhausa!
Nazaj na vrh
mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.90
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 12:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

a13misko, zakaj pa se ne zapelješ kar v Conrada v Gradec, kjer imaš po isti ceni proxxona? Pa še kaj lahko kupiš po ugodni ceni, razdalja pa mislim da ni nič daljša kot do Ljubljane
Big Poppa
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jul 2004 18:40
Aktiv.: 0.11
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 2:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdaj sem našel nekaj zanimivega na ebayu...

ebay

A kdo ve koliko podobne zadeve stanejo pri nas?
Nazaj na vrh
a13misko
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 2:44 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To pa ni drago! Vsaj tako mislim!
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.08
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Sob Nov 05, 2005 3:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem si na sejmu v Pordenonu kupil minicraft. Z njim sem resnicno zadovoljen. Njegova najvecja prednost pa je brezkoncno nastavljiva vpenjalna glava od 0 do 3.5mm!
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2  Naslednja
Stran 1 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 9 dni