|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Sob Jul 21, 2012 2:33 pm Naslov sporočila: Oštevilčevanje strani z odseki - MS Word problem |
|
|
Pozdrav,
imam zanimiv problem, no da preidem k bistvu
imam MS Word dokument dolg cca 220 strani v katerem je cca 177 odsekov sedaj pa se pojavi problem pri oštevilčevanju
ja vem da morajo biti odseki povezani z prejšnjim ampak meni lepo oštevilči do strani 13 nato pa je vse 93
in ko skakam od odseka do odseka je zmeraj isto "poveži z prejšnjim" glede oblikovanja številke strani pa nekje "nadaljuj iz prejšnjega odseka" spet drugod začni z 92 ...
sedaj se komu sanja kje bi tičal problem .. kako bi to vse najhitreje odstranil da bi mi lepo oštevilčilo od 1 do 220 potem pa bi že sam spremenil tam kjer bi potreboval ... _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25 Prispevkov: 678 Aktiv.: 3.57 Kraj: Nekje med NG in Tolminom
|
Objavljeno: Sob Jul 21, 2012 2:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
kot zanimivost lahko dodam še to da do strani 38 lepo loči sode in lihe strani, od strani 39 so pa vse lihe ... tudi to mi ni jasno kako je to mogoče _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pajo Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2004 8:50 Prispevkov: 687 Aktiv.: 2.90
|
Objavljeno: Ned Jul 22, 2012 10:43 am Naslov sporočila: |
|
|
Ne razumem, zakaj toliko odsekov?
Zakaj nisi dela rajši s prelomi strani?
Odseki se uporabljajo več ali manj samo za nova poglavja ali pa če je v dokumentu uporabljena ležeče postavljena stran.
Na mestih, kjer ni nekaj od zgoraj navedenega, odseke zbriši in vstavi prelom strani (če se ne motim, je tudi kombinacija ctrl+enter). _________________ Martin Krpan je že dobro vedel zakaj je posekal lipo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
folc Član

|
Objavljeno: Ned Jul 22, 2012 10:46 am Naslov sporočila: |
|
|
ubistvu delo ni bilo moje ampak sem eni kolegici urejal, sej na koncu sem zadevo rešil točno tako da sem vse odseke zamenjal z prelomi ...
a še vedno je 160 odsekov nastalo ker ima skoraj da vsaka stran stolpce ..
vglavnem zadeva je rešena  _________________ elektrika je edina baba, k se ne pusti šlatat
Folc |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni