www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Oštevilčevanje strani z odseki - MS Word problem

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
folc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 16 Nov 2009 21:25
Aktiv.: 3.57
Kraj: Nekje med NG in Tolminom

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 2:33 pm    Naslov sporočila:  Oštevilčevanje strani z odseki - MS Word problem Odgovori s citatom

Pozdrav,
imam zanimiv problem, no da preidem k bistvu

imam MS Word dokument dolg cca 220 strani v katerem je cca 177 odsekov sedaj pa se pojavi problem pri oštevilčevanju
ja vem da morajo biti odseki povezani z prejšnjim ampak meni lepo oštevilči do strani 13 nato pa je vse 93
in ko skakam od odseka do odseka je zmeraj isto "poveži z prejšnjim" glede oblikovanja številke strani pa nekje "nadaljuj iz prejšnjega odseka" spet drugod začni z 92 ...

sedaj se komu sanja kje bi tičal problem .. kako bi to vse najhitreje odstranil da bi mi lepo oštevilčilo od 1 do 220 potem pa bi že sam spremenil tam kjer bi potreboval ...

Folc
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
folc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sob Jul 21, 2012 2:50 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kot zanimivost lahko dodam še to da do strani 38 lepo loči sode in lihe strani, od strani 39 so pa vse lihe ... tudi to mi ni jasno kako je to mogoče

Folc
Nazaj na vrh
pajo
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Jan 2004 8:50
Aktiv.: 2.90

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 22, 2012 10:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ne razumem, zakaj toliko odsekov?
Zakaj nisi dela rajši s prelomi strani?
Odseki se uporabljajo več ali manj samo za nova poglavja ali pa če je v dokumentu uporabljena ležeče postavljena stran.
Na mestih, kjer ni nekaj od zgoraj navedenega, odseke zbriši in vstavi prelom strani (če se ne motim, je tudi kombinacija ctrl+enter).

folc
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Jul 22, 2012 10:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ubistvu delo ni bilo moje ampak sem eni kolegici urejal, sej na koncu sem zadevo rešil točno tako da sem vse odseke zamenjal z prelomi ...
a še vedno je 160 odsekov nastalo ker ima skoraj da vsaka stran stolpce ..
vglavnem zadeva je rešena Very Happy

Folc
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> MS Windows razprave Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni