|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
osmica Član

Pridružen-a: Sob 22 Maj 2004 21:16 Prispevkov: 377 Aktiv.: 1.60 Kraj: savinjska
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 5:55 pm Naslov sporočila: video izhod |
|
|
Imam grafično Ati radeon 9250 katera ima tudi video izhod. Vse lepo funkcionira razen, ko gledam kakšen film je pa črn ekran. Kako naj rešim ta problem? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Domenius Član

Pridružen-a: Sre 30 Nov 2005 14:15 Prispevkov: 1188 Aktiv.: 5.04 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 6:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kje je črn ekran? TV ali monitor? Ali je črn samo del, kjer bi moral biti film? Če je tako si namesti nove gonilnike. Če še to ne pomaga malo eksperimentiraj z zaporedjem priključevanja in vključevanja (prižgi TV, priključi kabel, prižgi računalnik, vklopi TV-OUT, ...) Tudi jaz sem imel probleme pred nekaj leti z Voodoo3, pa mi je uspelo zadevo usposobiti na takšen način (z določenim zaporedjem).
Čudno, a?
Lp, Domen _________________ It's electric! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
osmica Član

Pridružen-a: Sob 22 Maj 2004 21:16 Prispevkov: 377 Aktiv.: 1.60 Kraj: savinjska
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 7:02 pm Naslov sporočila: |
|
|
Črn je samo del kjer bi moral biti film. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Sokrat Član

Pridružen-a: Čet 25 Avg 2005 11:00 Prispevkov: 5584 Aktiv.: 23.69
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2005 7:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preberi, ali lahko tvoja grafuicna sploh prikazuje video overlay na S-video izhodu (moja - ATI v prenosniku - ga recimo ne zmore, lahko ga pa na vgrajenem monitorju oz. monitorju, prikljucenem na VGA konektor). Ce ga lahko, potem je ocitno problem z driverji in/ali nastavitvami. Konkretnih resitev ti ne more podati nihce, ker nimano enake graficne v enakem racunalniku z enakimi nastavitvami ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 459 dni