|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Matjaž Član

Pridružen-a: Pon 11 Feb 2008 16:37 Prispevkov: 57 Aktiv.: 0.27 Kraj: Celje
|
Objavljeno: Sre Apr 13, 2011 10:49 am Naslov sporočila: Različna sinhronizacija različnih modemov |
|
|
Torej imel sem Siol in njihov modem Ganymede 822+ kateri se je sihroniziral na centralo nekje okoli 8,5 Mega vse lepo in prav,nato pa sem zamenjal ponudnika inter. storitev in prešel na Tuš telekom,kjer pa so mi dodelili modem Draytek Vigor2700v,kateri pa se poveže nekje okoli 6,5 Mega,ampak ko pa priključim gor siolov stari modem Ganymede 822+ se pa le ta na isto centralo poveže z 8,5 Mega.
Z tem siolovim modemom ne morem uporabljati interneta me pa zanima če kdo ve kako ga usposobiti ker ni mi jasno in tehnikom od tuša tudi ne zakaj se siolov modem bolje poveže. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aly Član

Pridružen-a: Tor 28 Sep 2004 14:51 Prispevkov: 9407 Aktiv.: 39.66 Kraj: Kranj - struževo
|
Objavljeno: Sre Apr 13, 2011 8:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Kakšno povezavo na internet in kakšne dodatne storitve imaš pa naročene? _________________ I'm going to stand outside, so if anyone asks, I'm outstanding  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
airwolf Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17 Prispevkov: 2219 Aktiv.: 10.67 Kraj: Polhov Gradec
|
Objavljeno: Sre Apr 13, 2011 8:54 pm Naslov sporočila: |
|
|
Rertransmission je vklopljen na Iskratelovem. Zato to počne. _________________ LP Gašper |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matjaž Član

|
Objavljeno: Čet Apr 14, 2011 8:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Naročen imam tušev trojček 30 in na tuševo centralo,airwolf zate pa že sestavljam ZS. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yacksy Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27 Prispevkov: 499 Aktiv.: 2.63 Kraj: Okolica Šmarjeških toplic
|
Objavljeno: Pet Apr 15, 2011 7:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Če si na centrali Tuš Telekoma, potem ti lahko tehniki malce potweakajo parametre na liniji, da se bo zadeva malce bolje sinhronizirala. Če pa si na Telekomovi centrali, kjer Tuš Telekom najema porte v primeru, da v bližini stranke nimajo svoje kolokacije, potem pa mislim da ne bo tako lahko  _________________ [slovenščina je zame španska vas] happens. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Matjaž Član

|
Objavljeno: Čet Apr 21, 2011 9:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Zaključek zgodbe je taki :Z tuša so mi poslali svoj modem ganymede 822 in zadeva deluje občutno boljše,tako internet kot tv.Po enem dnevu uporabe sem zelo zadovoljen. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kobranka Član

Pridružen-a: Sob 24 Jul 2010 19:37 Prispevkov: 3403 Aktiv.: 18.73 Kraj: nekje v zgornjem posočju
|
Objavljeno: Pet Avg 31, 2012 8:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zanima me, ker sem prišel do čudnega problema. Gre se za že omenjeni modem Ganymede 822+. Danes enkrat ponoči je očitno odpovedal poslušnost in se noče več povezati. Ali je kakšen način za preverbo delovanja modema in ali je možno, da zadeva po nekaj letih delovanja enostavno napol umre?
Najlepša hvala za odgovore že v naprej. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
robert Član

Pridružen-a: Sob 29 Maj 2004 21:48 Prispevkov: 1906 Aktiv.: 8.04 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Pet Avg 31, 2012 10:34 pm Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi z drugim napajalcem
Čeprav je Ganymede ena od redkih naprav z "tapravim" napajalcem.
BDW: A nisi doma nekje blizu mene - v garaži se sigurno kaj najde
Če rabiš mi javi na ZS  _________________ LP Robert |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 502 dni