|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.60 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Ned Sep 09, 2012 9:37 pm Naslov sporočila: Offtopic, samoreklamiranje |
|
|
Tema je pošteno zašla v zadnje strani nimajo nobene veze z naslovom
Jaz sem napisal, kakšno ponudbo sem dobil, cena je enaka za vse in nikakor ni povezana s kakršnim koli članstvom.
reber je napisal/a: |
Malo sem bil firbčen in malo povprašal za tale multimeter Batronix BXM240 in dobil ponudbo za 45€ vključno z davkom (including VAT) ampak količina mora biti nad 25 kosov. Za poštnino še ne vem, pa tudi če bi bila, razdeljena na toliko delov ne bi predstavljala hudega zneska. No, povprašal sem kar pri tem ponudniku, malo jokal in fehtal.
Če se zberete se lahko stvar spelje, sicer pa gre lahko v pozabo.
|
Če koga zanima, naj mi piše, najraje vidim na mail in če bo dovolj kandidatov, lahko naročimo, če ne bomo pa preprosto pozabili, da sem sploh karkoli omenil.
Lahko zberemo naročila tudi v tej temi, če ne bo vmes preveč tistega, ki ni povezano z naslovom te teme. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.96 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pon Sep 10, 2012 12:16 am Naslov sporočila: |
|
|
Tema je pošteno zašla v zadnje strani nimajo nobene veze z naslovom |
Reber, prav bi bilo, če bi ti ostal moderator na enem drugem forumu, tega pa prepustil v urejanje tistim, ki so za to zadolženi.
Tole lahko smatraš za povsem resen opomin, ker tvoje početje danes ni prvo, je pa prav sigurno predzadnje !
In še malo o tvoji ponudbi za 45€:
Malo sem bil firbčen in malo povprašal za tale multimeter Batronix BXM240 in dobil ponudbo za 45€ vključno z davkom (including VAT) ampak količina mora biti nad 25 kosov. Za poštnino še ne vem, pa tudi če bi bila, razdeljena na toliko delov ne bi predstavljala hudega zneska. No, povprašal sem kar pri tem ponudniku, malo jokal in fehtal.
Če se zberete se lahko stvar spelje, sicer pa gre lahko v pozabo. |
Prosim, če nehaš žalit našo pamet!
Na njihovi strani, ki jo tudi sam navajaš : http://www.batronix.com/shop/multimeter/multimeter-bxm240.html
je napisano sledeče:
In ja, tema ni zašla. Gre se za iskanje instrumentov, ki ustrezajo kriterijem, ki jih je bray navedel. Zaenkrat pa vse skupaj ni prav nič definirano. Treba počakati še vsaj kak dan, da se dobi ponudbo od agilenta. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Pon Sep 10, 2012 12:58 am Naslov sporočila: |
|
|
/neresno
Kako ste nesramni. Pa pustite človeku, naj zasluži malo denarja. Kot je videti nima 30 € za članarino, pa je iznašel način kako priti do zastonj članarine. Pa še za pivo mu bo ostalo.
Sama foušija vas je.
/resno
reber, a boš denar zbiral vnaprej ali boš sam založil ?
1. če boš sam založil.... a zaupaš, da bodo vsi kupili ?
2. če boš vnaprej pobiral - si prepričan, da ti bodo ljudje zaupali? Boš pobiral na svoj TRR ?
Kako boš potem to pošiljal? Po pošti? To ni poceni. Bo hitro preko 50€. _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.69 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Pon Sep 10, 2012 1:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Cene na strani so brez DDVja?
Če je to res, potem sem @Reber zraven. Saj z DDVjem in poštnino pride krepko prek 45€. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
gregoral Član

Pridružen-a: Pet 24 Nov 2006 9:42 Prispevkov: 688 Aktiv.: 3.04 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Sep 10, 2012 2:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Gospodje ne se kregat, bodimo kulturni.
Moje mnenje:
1) tema je tudi po mojem mnenju res malce zašla od naslova (ampak me ne moti)
2) ponudba ki jo je dobil reber je načeloma dobra, ker so cene na spletni strani brez VAT (sem dal v košarico in tam je napisano da je brez VAT, pri 25 kosih je cena 55 USD brez VAT)
3) tudi jaz bi rajši kupil agilent-a, a je več kot dvakrat dražji (sploh če izpustimo model U1231A ki ne omogoča merjenja toka)
Najprej sem se mislil prijavit za Batronix, potem za U1231A, ko sem videl da ne omogoča merjenja toka za U1241A, potem pa sem se po premisleku odločil da trenutno ne rabim novega multimetra.
LP, Gregor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.60 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Pon Sep 10, 2012 8:20 am Naslov sporočila: |
|
|
Za tiste, ki ste površno prebrali, jaz sem dal ceno z davkom in ne brez tako da VolkD, prosim, poglej obkroženo še 1x in če tebi ni uspelo dobiti dobre cene to še ne pomeni, da tega nekdo drug ni zmožen tudi mimo društva
Naslov teme je trenutno še vedno "multimeter Batronix BXM240", torej je nekako razumljivo, da debata teče pretežno v tej smeri, lahko pa, da se tudi motim, saj sem samo človek, ki poleg dela tudi greši.
Del debate ste že razdelili v drugo temo, lahko bi jo še en del, torej tisti del, ki se nanaša na druge multimetre, ki niso omenjeni v naslovu te teme.
Da se vrnem na temo in ponudbo, ki sem jo dobil in delil z vami vsemi: potekanje naročil in način zbiranja sredstev bi bilo po dogovoru, prav tako po dogovoru bi potem morebitno naročilo izvedli in razdelili in sicer tako, da bi bili stroški čim nižji, predvsem za naročnike, če bi stvar izpeljali.
Če moderatorji menite, da sem kršil pravila ali pa če sem Vam preprosto v napoto ali pa ste kakorkoli užaljeni, potem boste pač storili tisto, kar se Vam zdi najbolj prav. _________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6736 Aktiv.: 28.39 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Pon Sep 10, 2012 11:05 am Naslov sporočila: Re: Offtopic, samoreklamiranje |
|
|
Če koga zanima, naj mi piše, najraje vidim na mail... |
Za tole pa ne rabiš debate na tem forumu ... razpravljaj ... najraje vidim na mail ...
Tole gre pa že vse skupaj malo čez meje dobrega okusa. Reber že nekajkrat sem te opozarjal in koga drugega bi verjetno v tem času že poslal v toplice. Recimo, da sem tvoje izlete mimo pravil toleriral zaradi zgodovine in tvojega doprinosa k spletni aktivnosti na tem področju.
Če moderatorji menite, da sem kršil pravila ali pa če sem Vam preprosto v napoto ali pa ste kakorkoli užaljeni, potem boste pač storili tisto, kar se Vam zdi najbolj prav. |
Mislim, da večkrat segaš preko meja, ki jih določajo pravila na tem forumu. Nisem užaljen , niti mi nisi v napoto, bom pa brez slabe vesti poskrbel za red tukaj na forumu!
Lp, Frenki |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 1 dni