www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Prijava v Gmail ne gre

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mirkatmir
Član
Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14
Aktiv.: 7.91
Kraj: Ribnica (JN75IR)

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 29, 2012 9:47 pm    Naslov sporočila:  Prijava v Gmail ne gre Odgovori s citatom

Se je komu že pripetilo to, da mu prijava v gmail zašteka? Ustavi se mi kot kaže spodnja slika. Pomaga, da kliknem na zagon v starem načinu (interface), kjer pa vse deluje nekoliko čudno - enkrat lahko odprem posamezen mail, drugič zopet ne).

prijava.jpg
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  prijava.jpg
 Velikost datoteke:  14.01 KB
 Downloadano:  57 krat

bojan_z
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Maj 2008 20:28
Aktiv.: 1.23
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Sob Sep 29, 2012 10:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pozdravljen!

A odpiraš gmail v IE ali kakšnem drugem brskalniku. Tudi meni je IE zelo počasi odpiral gmail, zato ga sedaj odpiram z G...Crome, pa je mnogo boljše.
Poskusi..
l.p
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
audiox
Član
Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13
Aktiv.: 4.80
Kraj: Metlika

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 12:03 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Posodobi brskalnik, zamenjaj brskalnik... imaš naložene dodatke za blokiranje oglasov?
mirkatmir
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 12:10 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imam zadnjo verzijo Firefox-a. V osnovnem HTML načinu mi zadevo odpira brez težav, vendar tu pač nekaterih zadev (bonbončkov) ni Sad .
V IE deluje brez posebnosti.

.
Neznanec
Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17
Aktiv.: 0.00

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 12:50 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
mirkatmir
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 1:21 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kroko je napisal/a:
Ko se se gmail odprl v starem načinu sem ga ponovno odprl v novem in je potem delal.

Tudi pri meni enako, vendar se je zadeva po nekajkratnemu odpiranju zopet ponovila. Sem pa v Firefox-u sedaj odstranil nekaj dodatkov, ki se jih ne spomnim, da sem jih inštaliral Confused in sedaj zadeva dela. Vsaj zadnjih 15 minut. Bomo videli, kaj bo d'oh!

Saran
Član
Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2009 16:26
Aktiv.: 3.66
Kraj: Zasavje

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 11:35 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ponavadi res kakšni dodatki povzročajo težave, ki se tiho inštalirajo in ti sploh ne veš, da so tam. Potem pa ljudje krivijo brskalnik Firefox, da dela počasi. V oknu za dodatke (addons) in oknu za razširitve (extensions) počisti vse razen tistega kar uporabljaš.

Office razširitve => Odstraniš
Google update => vrzi ven
Toolbars => Adijo
itd.

Pri razširitvah bosta verjetno java in pa Flash edina, ki sta za kaj uporabna. Z ostalim pa v koš za smeti.

tiger
Član
Član

Pridružen-a: Čet 05 Feb 2004 0:22
Aktiv.: 4.90

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 1:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Si bom sposodil temo.
Pri odpiranju firefoxa se mi odpreta dva okna, prosim kako to odpravim?

LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Highlag
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42
Aktiv.: 17.01
Kraj: Črnuče

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 2:24 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Mirkatmir: Poglej kaj vse blokiraš. Mogoče lahko FF zaženeš brez dodatkov? In poizkusiš če ti kakšen dodatek kaj blokira. Imaš opcijo pod Help/ restart ff with add-ons disabled

Tiger:
Okna ali zavihka?
Poglej koliko strani imaš napisanih v Options/general/startup
To v povezavi z nastavitvijo Options/tabs/ open new windows in tab instead -> brez kljukice mogoče lahko povzroči odpiranje več oken?

Drugače so vse nastavitve na voljo če v ukazno vrstico vpišeš about:config, samo je šarjenje po nastavitvah lahko nevarno. Edino privzete vrednosti lahko za kakšno sumljivo zadevo nastaviš.

igo
Član
Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11
Aktiv.: 15.99

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 3:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz pa se na gmail ne morem prijaviti s telefonom Nokia in brskalnikom Safari. Prijava je normalno delovala, dokler se nisem odjavil iz Gogle računa (združuje cel kup gugl storitev), ki ga, mimogrede, nikoli nisem imel.
Pred kratkim sem namreč s telefonom nekaj iskal na guglu in opazil povezavo "Odjava iz Google računa". Po kliku nanjo gmail na Safariju ni več deloval.
Pri kliku na Prijava se okence z up. imenom obarva rdeče.
Na Mini Operi prijava v gmail dela normalno (a je branje in pisanje mailov z opero neuporabno), na gmail aplikaciji tudi, a je ta še bolj neuporabna.

Na gugl račun se ne morem "ponovno" prijaviti, ker ga nimam. Brisanje podatkov o zasebnosti ne pomaga. Je kdo že reševal podoben problem?

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
mirkatmir
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 3:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Danes dela Gmail tako kot mora. Tok, tok po lesu (ups, po glavi) Laughing Verjetno so bili res "dodatki" krivi.
bojan_z
Član
Član

Pridružen-a: Pet 16 Maj 2008 20:28
Aktiv.: 1.23
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Ned Sep 30, 2012 7:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tiger je napisal/a:
Si bom sposodil temo.
Pri odpiranju firefoxa se mi odpreta dva okna, prosim kako to odpravim?

LP

Zapreš okno, ki ga nočeš, greš v orodja - možnosti - in v zavihku splošno pod domača stran - uporabi trenutno stran

Bi moralo delovat
L.P.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni