|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.91 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Sob Sep 29, 2012 9:47 pm Naslov sporočila: Prijava v Gmail ne gre |
|
|
Se je komu že pripetilo to, da mu prijava v gmail zašteka? Ustavi se mi kot kaže spodnja slika. Pomaga, da kliknem na zagon v starem načinu (interface), kjer pa vse deluje nekoliko čudno - enkrat lahko odprem posamezen mail, drugič zopet ne).
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
prijava.jpg |
Velikost datoteke: |
14.01 KB |
Downloadano: |
57 krat |
_________________ lp, Miran (Miro - S51SK) |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bojan_z Član

Pridružen-a: Pet 16 Maj 2008 20:28 Prispevkov: 256 Aktiv.: 1.23 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sob Sep 29, 2012 10:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljen!
A odpiraš gmail v IE ali kakšnem drugem brskalniku. Tudi meni je IE zelo počasi odpiral gmail, zato ga sedaj odpiram z G...Crome, pa je mnogo boljše.
Poskusi..
l.p
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
audiox Član

Pridružen-a: Sob 19 Dec 2009 19:13 Prispevkov: 906 Aktiv.: 4.80 Kraj: Metlika
|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 12:03 am Naslov sporočila: |
|
|
Posodobi brskalnik, zamenjaj brskalnik... imaš naložene dodatke za blokiranje oglasov?
_________________ http://mcmetlika.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

Pridružen-a: Pet 25 Jul 2003 9:14 Prispevkov: 1876 Aktiv.: 7.91 Kraj: Ribnica (JN75IR)
|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 12:10 am Naslov sporočila: |
|
|
Imam zadnjo verzijo Firefox-a. V osnovnem HTML načinu mi zadevo odpira brez težav, vendar tu pač nekaterih zadev (bonbončkov) ni .
V IE deluje brez posebnosti.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Neznanec

Pridružen-a: Pet 01 Okt 2004 1:17 Prispevkov: 1 Aktiv.: 0.00
|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 12:50 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 1:21 am Naslov sporočila: |
|
|
Kroko je napisal/a: |
Ko se se gmail odprl v starem načinu sem ga ponovno odprl v novem in je potem delal. |
Tudi pri meni enako, vendar se je zadeva po nekajkratnemu odpiranju zopet ponovila. Sem pa v Firefox-u sedaj odstranil nekaj dodatkov, ki se jih ne spomnim, da sem jih inštaliral in sedaj zadeva dela. Vsaj zadnjih 15 minut. Bomo videli, kaj bo
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Saran Član

Pridružen-a: Pet 13 Feb 2009 16:26 Prispevkov: 729 Aktiv.: 3.66 Kraj: Zasavje
|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 11:35 am Naslov sporočila: |
|
|
Ponavadi res kakšni dodatki povzročajo težave, ki se tiho inštalirajo in ti sploh ne veš, da so tam. Potem pa ljudje krivijo brskalnik Firefox, da dela počasi. V oknu za dodatke (addons) in oknu za razširitve (extensions) počisti vse razen tistega kar uporabljaš.
Office razširitve => Odstraniš
Google update => vrzi ven
Toolbars => Adijo
itd.
Pri razširitvah bosta verjetno java in pa Flash edina, ki sta za kaj uporabna. Z ostalim pa v koš za smeti.
_________________ Moja mama je strela, moj fotr je grom. Če hočeš bit moja, prključ se na štrom. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tiger Član

Pridružen-a: Čet 05 Feb 2004 0:22 Prispevkov: 1161 Aktiv.: 4.90
|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 1:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si bom sposodil temo.
Pri odpiranju firefoxa se mi odpreta dva okna, prosim kako to odpravim?
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.01 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 2:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
Mirkatmir: Poglej kaj vse blokiraš. Mogoče lahko FF zaženeš brez dodatkov? In poizkusiš če ti kakšen dodatek kaj blokira. Imaš opcijo pod Help/ restart ff with add-ons disabled
Tiger:
Okna ali zavihka?
Poglej koliko strani imaš napisanih v Options/general/startup
To v povezavi z nastavitvijo Options/tabs/ open new windows in tab instead -> brez kljukice mogoče lahko povzroči odpiranje več oken?
Drugače so vse nastavitve na voljo če v ukazno vrstico vpišeš about:config, samo je šarjenje po nastavitvah lahko nevarno. Edino privzete vrednosti lahko za kakšno sumljivo zadevo nastaviš.
_________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
igo Član

Pridružen-a: Sre 11 Okt 2006 19:11 Prispevkov: 3641 Aktiv.: 15.99
|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 3:08 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz pa se na gmail ne morem prijaviti s telefonom Nokia in brskalnikom Safari. Prijava je normalno delovala, dokler se nisem odjavil iz Gogle računa (združuje cel kup gugl storitev), ki ga, mimogrede, nikoli nisem imel.
Pred kratkim sem namreč s telefonom nekaj iskal na guglu in opazil povezavo "Odjava iz Google računa". Po kliku nanjo gmail na Safariju ni več deloval.
Pri kliku na Prijava se okence z up. imenom obarva rdeče.
Na Mini Operi prijava v gmail dela normalno (a je branje in pisanje mailov z opero neuporabno), na gmail aplikaciji tudi, a je ta še bolj neuporabna.
Na gugl račun se ne morem "ponovno" prijaviti, ker ga nimam. Brisanje podatkov o zasebnosti ne pomaga. Je kdo že reševal podoben problem?
_________________ Teoretično je praksa posledica teorije, praktično je pa ravno obratno. (igo 2001)
LP, Igor |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirkatmir Član

|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 3:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Danes dela Gmail tako kot mora. Tok, tok po lesu (ups, po glavi) Verjetno so bili res "dodatki" krivi.
|
Nazaj na vrh |
|
 |
bojan_z Član

Pridružen-a: Pet 16 Maj 2008 20:28 Prispevkov: 256 Aktiv.: 1.23 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Ned Sep 30, 2012 7:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
tiger je napisal/a: |
Si bom sposodil temo.
Pri odpiranju firefoxa se mi odpreta dva okna, prosim kako to odpravim?
LP |
Zapreš okno, ki ga nočeš, greš v orodja - možnosti - in v zavihku splošno pod domača stran - uporabi trenutno stran
Bi moralo delovat
L.P.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni