|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
koko Neznanec

Pridružen-a: Sre 03 Okt 2012 12:27 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.03
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.93 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sre Okt 03, 2012 8:56 pm Naslov sporočila: Re: STIKALO NA PLOST Z MIKROFONOM |
|
|
Imajo jih tule.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20 Prispevkov: 2279 Aktiv.: 9.60 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Okt 04, 2012 11:56 am Naslov sporočila: Re: STIKALO NA PLOST Z MIKROFONOM |
|
|
A pa ravno za Eagle mora bit?
Bi bil mogoče zadovoljen tudi s kakšnim drugim formatom? P-CAD, vektorski zapis, bitna slika 1bit b/w, ...
Seveda iz pdf navodil za sestavljanje lahko izluščiš montažni načrt, na njem se vidijo obrisi tiskanega vezja, tako da lahko narišeš na novo v tvojem Eagle ali pa kakšnem drugem programu, izvedljivo je celo v slikarju in drugih risarskih programih, če se želiš mučiti sprint layout je kar dobra stvar, ker vstaviš za predlogo bitno sliko in čez narišeš tiskano vezje na novo, enako je izvedljivo tudi v nekaterih grafičnih programih (corel draw, photo shop, ...) še posebno, če imaš narejene predloge elementov.
Glede risanja tega TIV na novo pa tole... ali imaš točno tak rele na razpolago, kot je tukaj?, če nimaš, nariši vezje tako, da boš uporabil footprint releja, ki ga imaš.
Spomnim se, da sem točno tole vezje pred leti prerisal in bi predlogo moral nekje imeti, vendar jo nekako ne najdem, ker sem pozabil s kakšnim imenom sem to shranil, lahko da je še iz časov, ko so bila imena datotek omejena na 8 znakov. Bom še malo pobrskal, ker vem, da nekje mora biti.
.
_________________ Obiščite me na www.reber.si ali www.elektron.si |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KlavdijC Član

Pridružen-a: Sob 15 Avg 2009 16:26 Prispevkov: 1523 Aktiv.: 7.88 Kraj: Tolmin
|
Objavljeno: Sob Okt 06, 2012 10:44 am Naslov sporočila: |
|
|
hmm..to bi se vezalo na manjši rele.ta na močnostni kontaktor. Pa za novo leto z ploskom osvetiš..ali zaženeš npr kaj takega..
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
103.79 KB |
Pogledana: |
10 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni