|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mihies Član

Pridružen-a: Ned 16 Nov 2008 19:22 Prispevkov: 165 Aktiv.: 0.82 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pet Sep 21, 2012 1:27 pm Naslov sporočila: K: Pertinaks aka FR3 |
|
|
Če prav razumem, je tale FR3 verzija tiskanega vezja manj škodljiva (pri rezkanju, ki ga bom uporabil) kot FR4, ki je na podlagi steklene volne.
Torej, malo gledam, kje bi nabavil manjše količine manjših plošč - enostranske bodo čisto dovolj.
Vidim tudi, da nekateri ponujajo zastonj - hvale vredno, samo za moje količinsko majhne potrebe ne bi hodil čez pol Slovenije.
Opcije?
Ena je verjetno HTE. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Sep 21, 2012 1:38 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po moje je najboljša opcija, da prideš na piknik. Tam se vedno najde tudi to. Za dodatek dobiš pa še kakšen sveder. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.06 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Pet Sep 21, 2012 1:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Po moje je najboljša opcija, da prideš na piknik. Tam se vedno najde tudi to. Za dodatek dobiš pa še kakšen sveder. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mihies Član

Pridružen-a: Ned 16 Nov 2008 19:22 Prispevkov: 165 Aktiv.: 0.82 Kraj: Nova Gorica
|
Objavljeno: Pet Sep 21, 2012 1:51 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hej, mogoče pa res pridem. Moram še ugotoviti, kako sem s časom. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mihies Član

|
Objavljeno: Pon Okt 08, 2012 8:55 am Naslov sporočila: |
|
|
Uf, na piknik mi ni časovno zneslo. Zdaj sem spet na začetku. Ko sem to spraševal, sem videl, da ima IC Elektronika FR3 v spletnem katalogu (vsaj mislim, da sem tam videl), sedaj pa ne duha ne sluha. Najdi.si tudi nič ne pomaga.
Kakšna ideja za moje konce? Je res tak problem tole nabaviti? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Jaka57 Moderator

Pridružen-a: Ned 12 Dec 2004 21:47 Prispevkov: 5819 Aktiv.: 24.56 Kraj: Grosuplje
|
Objavljeno: Pon Okt 08, 2012 9:10 am Naslov sporočila: |
|
|
@mihies: brez muje se še čevelj ne obuje .
Tole nabavit ni problem (na pikniku je bilo tega toliko, da ga imam dovolj do konca življenja).
Mogoče pa tukaj kaj najdeš. _________________ Lp, Jaka |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mihies Član

|
Objavljeno: Pon Okt 08, 2012 9:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaka57 je napisal/a: |
@mihies: brez muje se še čevelj ne obuje .
|
Res, res, se kesam. Naslednjič pridem dvakrat
Jaka57 je napisal/a: |
Tole nabavit ni problem (na pikniku je bilo tega toliko, da ga imam dovolj do konca življenja).
Mogoče pa tukaj kaj najdeš. |
Duh, sem iskal po "FR3" in "Pertinaks" pa nič. Trdi papir je FR3, drži? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 493 dni