www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

PRENOS OVI KART
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
elsak
Član
Član

Pridružen-a: Čet 30 Sep 2010 22:55
Aktiv.: 3.18
Kraj: Koroška

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 4:03 pm    Naslov sporočila:  PRENOS OVI KART Odgovori s citatom

POZDRAV!

ZANIMA ME, ČE JE TU NA FORUMU KAKŠNA OSEBA, KI BI MI POMAGALA PRI NALAGANJU OVI KART ZA NOKIO?
V
ZARADI ZELO SLABEGA VIDA, SI JIH NE MOREM NALOŽIT PREKO PROGRAMA, KI JE BREZPLAČEN IN SI LAHKO PREKO NJEGA NALOŽIJO KARTE NA RAČUNALNIK.
PREJ SEM JIH IMEL NA SD KARTICI, PA SEM JO IZGUBIL IN MORAM NA NOVO NALOŽIT.

ZA POMOČ NA ZS ALI GSM.

HVALA ZA POMOČ.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
carli
Član
Član

Pridružen-a: Pon 14 Nov 2011 19:02
Aktiv.: 4.56
Kraj: Haloze

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 7:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ovi karte-zemljevidi so tu klik je pa potrerbno izbrat tip telefona.
Nazaj na vrh
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.68
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 7:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

carli, slabo bereš poste - vseeno pa pohvale za dobronameren post. Človek ima slab vid, v nasprotnem primeru ne bi niti prosil za pomoč ampak bi sam naredil.
carli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 9:40 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ja sem opazil samo sem računal da uporablja Control in+. Pa če bi napisal tip telefona... Question
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Okt 16, 2012 11:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

HVALA ZA POMOČ. TIP JE NOKIA C5 00.
SE MI JE PA JAVILA OSEBA NA ZS, KI MI JE PRIPRAVLJENA POMAGAT. BOM PA ŠE PREDHODNO MORAL KUPITI USB KABEL ZA GSM.
Nazaj na vrh
carli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 17, 2012 9:04 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Me veseli da je nekdo v tvoji bližini. Zemljevidi za tvoj telefon so v ovi-ju tako da mora iti. Sicer gre tudi tako se pošlje sms s povezavo na tvojo št. in naložiš preko wlana.
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 17, 2012 12:52 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

IZ MOJEGA KONCA NI NOBENEGA ELEKTRONIKA. OSEBA JE OD DALEČ, SAMO PREKO INTERNETA JE VSE BLIZU DANES. KABEL ZA TELEFON SEM NAŠEL. JAZ TK POTREBUJEM SAMO ZA SLOVENIJO IN AVSTRIJO KARTE. KER JAZ UPORABLJAM NAVIGACIJO, KO GREM V KAKO VEČJO MESTO IN DA SE NE ZGUBIM, KOT SE MI JE ŽE DOGAJALO.

KAR BO NAJBOLJ ENOSTAVNO, TO BOM PA UPORABIL, KAR SE TIČE NAMESTITEV KART.
Nazaj na vrh
carli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 17, 2012 4:15 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

OK če imaš nameščen Nokia Suite na računalniku je res enostavno, verjetno nimaš ker si kupoval kabel. Preneseš in instaliraš ta program potem pa priključiš telefon, mislim da je potrebna registracija. Vpišeš ime in geslo tako kot tu. Izbereš zemljevid in mora it.

Nokia Suite.jpg
 Opis:
 Velikost datoteke:  170.23 KB
 Pogledana:  18 krat

Nokia Suite.jpg

Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 17, 2012 5:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

MALO MI OPIŠ, KA SI MI TO POSLAL. ČE HOČEM, DA KAJ VIDIM MOR A BIT BELO NA ČRNEM.
Nazaj na vrh
carli
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 18, 2012 9:32 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

To je eden od načinov prenosa preko Nokia Suite, povezava preko računalnika. Tako zgleda okno na monitorju med nalaganjem kart.
Lahko pa preneseš preko wlan omrežja traja nekaj več časa je pa najbolj enostavno. Greš v zemljevide v telefonu klikneš na zemljevid in ti ponudi nove zemljevide označiš kaj rabiš in se prenese na kartico.
Je pa res da je na telefonu majhen zaslon in je težje videt te majhne ikone.
[/b]obvezno wlan omrežje prenos preko gsm omrežja je precej drag.

Exclamation
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 18, 2012 11:01 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

PREK OVI SUITE NE MOREM NIČ DELAT, KER GA NE MOREM KONVERTIRAT, JAZ PA NIČ NE VIDIM ČE JE ZA VIDEČE NAREJENO. PREKO TEGA SEM SE ŽE PRED LETOM [cenzurirano], KO SEM TO PRVIČ DELAL. NATO MI JE ENA OSEBA NAREDILA IN NALOŽILA PREKO NJEGOVA PC.
TEGA SE IZOGIBAM, MAM TK VKLOPLJENO, DA SE NE POVEZUJE PREKO INTERNETA. BOM RAJE POSLAL IN NAJ TO NAREDI OSEBA, KI VIDI.
Nazaj na vrh
elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 19, 2012 12:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

ALI BI MI KDO NALOŽIL OVI KARTE ZA NAVIGACIJO NA GSM, ČE MU GA POŠLJEM IN KABEL USB?
Nazaj na vrh
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.02
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 19, 2012 7:48 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Elsak, lahko pošlješ. Sem ti dal naslov na PM.

LP, g

elsak
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 19, 2012 7:04 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

A TI KAR POŠLJEM?
KER SEM MISLIL, DA POČAKAM KAJ BOŠ ZVEDEL IZ TELEFONSKEGA POGOVORA, KOT SI MI V PM NAPISAL.

PA TO BI ŠE VPRAŠAL. JE MOŽNO, DA BI POD OPCIJO PEŠEC BILI SLOVENSKI UKAZI AL JE SAMO V ANG. VERZIJI? KER PEŠEC MI JE GOVORIL ŽENSKI GLAS ZA AVTO PA V SLOVENSKEM JEZIKU ŽENSKI GLAS.

HVALA
Nazaj na vrh
mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.02
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Pet Okt 19, 2012 9:08 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Kar pošlji, kolega ni. Glasovno vodenje v slovenskem jeziku se lahko naloži. Ne vem pa tole, glede pešec-avto, meni se zdi, da je vse v istem jeziku (če npr. naložiš samo slovenskega)?!

LP, g

Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Programska oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran 1, 2, 3, 4  Naslednja
Stran 1 od 4

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 10 dni