|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.51 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Ned Nov 11, 2012 1:10 pm Naslov sporočila: Kje kupiti vlečno sondo |
|
|
Po domače Foršpon. Nekoč sem imel eno dobro od Trival-a, fiberglas, lepo navito v škatli...
Zdaj je na njihovi strani ne najdem več.
Gugl in Ebay hvalita Kati Blitz, kjer se cene začnejo pri 150 €. ;-(
Kje je približno solidna izbira pri nas? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
PZUFIC Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06 Prispevkov: 6987 Aktiv.: 32.68 Kraj: Rakek
|
Objavljeno: Ned Nov 11, 2012 1:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če ti odgovarja jih po skoraj simbolični ceni prodaja Inter Diskont. Deluje pa glede na moje izkušnje odlčično in ni nobenih težav, sicer jih pa pri teh zadevah praktično ne more biti. _________________ Ne čakaj, da se bo nekaj premaknilo pojdi in nekaj premakni.
Lp Primož |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s59ma Član

Pridružen-a: Čet 21 Feb 2008 12:31 Prispevkov: 634 Aktiv.: 3.01 Kraj: Medvode
|
Objavljeno: Ned Nov 11, 2012 1:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sem kupil jeklenega v Elektronabavi (že nekaj let nazaj). Takrat sploh ni bil pretirano drag, a je (za moje pojme) bistveno boljši od poceni plastičnih. Če kupuješ plastičnega, ne vzemi najcenejšega (beri: najslabšega).
Seveda je vse odvisno od tega, koliko ga potrebuješ. _________________ Na napakah se učimo (pametni se na tujih). |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
s55m Član

Pridružen-a: Sob 06 Jan 2007 17:07 Prispevkov: 2696 Aktiv.: 12.02 Kraj: Plovdiv-Bolgarija
|
Objavljeno: Ned Nov 11, 2012 1:50 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tukaj se najde marsikaj
Jaz zadnje čase uporabljam samo fiber-glass opcije. 6mm pa navzgor.
Sicer je mnogo odvisno od tega, kakšen je Fi cevi, kakšna je dolžina vleke in kakšna je instalacijska cev.
Za 2m brez ovinkov je pa vse dobro  _________________ Physics sucks! It always works against "great" ideas!  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.84 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Ned Nov 11, 2012 2:53 pm Naslov sporočila: |
|
|
Tudi jaz sem uporabljal fiberglas iz trivala. Menda je že dolgo, kar so ga nehali delati, vsaj če mislis tistega tankega(fi cca 3-4mm).. Razlog naj bi bil menda to, da se je prerad lomil, kar je bilo res, pa predrag je bil in se ni prodajal. Predvsem na začetku ali na koncu je zelo hitro odletel, največkrat ob prvem malce bolj grobem vleku. Zdaj že dolgo uporabljam kovinskega ( med drugim ga imajo tudi v bauhausu). Plastičen je predvsem v večjih ceveh popolnoma neuporaben, ker se ovija po stenah. Kovinski je glede tega boljši, a ne tako dober kot fiberglas. Glede tega je bil res fiberglas zakon. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 486 dni