|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
WaterBoy Član

Pridružen-a: Ned 26 Sep 2010 19:39 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.41 Kraj: Šoštanj
|
Objavljeno: Ned Okt 28, 2012 11:49 am Naslov sporočila: Nakup novega LCD televizorja |
|
|
Pozdravljeni
Spet sprašujem o nakupu televizorja. Tokrat za staro mamo. Sedaj ima star grenski katodni televizor in se pošteno muči z gledanjem. Ker prevelikega ne rabi, ker so predragi in ji tudi ne odgovarjajo sem se nekako odločili za velikost 82cm. Nekaj sem že gledal na strani moj.tv.com vendar ne vem kaj izbrati.
http://www.moj-tv.com/lcd-tv?&filter[]=velikost-ekrana-32-82-cm
Če kdo ve da je kje bolša akcija za nakup, na plano z predlogi
Proračuna je okrog 300-350€
Hvala za vašo pomoč[/url] |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Peter123 Član

Pridružen-a: Tor 13 Jan 2009 15:34 Prispevkov: 1442 Aktiv.: 7.21 Kraj: Lj.
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
WaterBoy Član

Pridružen-a: Ned 26 Sep 2010 19:39 Prispevkov: 73 Aktiv.: 0.41 Kraj: Šoštanj
|
Objavljeno: Sob Nov 17, 2012 12:14 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za pomoč. Televitor je končno prispel, smo imeli kar nekaj težav z pošto slovenije. Me pa sedaj zanima kako nastaviti da bo deloval pravilno. Za omo ne rabimo digitalnih kanalov (torej tudi ne kartice), samo analogne torej je treba kot vir nastaviti anteno (DBV-T) ali kabelski sistem (DBV-C). Sedaj ko sem nastavil dbv-c sta bila naprimer pop-tv in A kanal zakodirana. Je to napaka v televizorju ali je treba še kaj drugega nastaviti.
Drugače imamo doma televizijo preko telemacha trojček.
Hvala |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
pomar Član

Pridružen-a: Čet 04 Dec 2008 21:15 Prispevkov: 251 Aktiv.: 1.25 Kraj: okolica Ptuja
|
Objavljeno: Sob Nov 17, 2012 11:24 pm Naslov sporočila: |
|
|
To je normalno. Philips shrani na začetku digitalne programe analogni so od številke 300. Premakni analogne programe naprej in jih zamenjaj z digitalnimi. Seveda računaj, da boš imel slabšo sliko kot če bi gledal digitalne programe. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni