|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.90 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Pon Nov 12, 2012 7:16 pm Naslov sporočila: Kovček za el. orodje |
|
|
Pozdravljeni,
Iščem primeren kovček za el. orodje in me zanima uporabniki katerih ste najbolj zadovoljni v praksi.
Zaenkrat me navdušuje CIMCO MEGA-WHEEL, ki ima več predalov, kolesca in še ročaj, da ga ne rabiš nositi.
Gre pa se za "univerzalno" el. orodje; izvijači, ključi, klešča, el. klešča več vrst, instrumenti (2 ali trije), kakšni svedri, rezkarji, navojni svedri,...itd, osnovna elektronska orodja - spajkalnik, cin,... _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kvizko Član

Pridružen-a: Čet 08 Okt 2009 20:58 Prispevkov: 381 Aktiv.: 2.00 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Pon Nov 12, 2012 7:55 pm Naslov sporočila: |
|
|
Sam uporabljam kovček od firme Parrat; trpežen, na kolescih in idealen za terensko delo. _________________ LED je prihodnost! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
satelitko Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27 Prispevkov: 1777 Aktiv.: 7.51 Kraj: Radovljica
|
Objavljeno: Pon Nov 12, 2012 11:19 pm Naslov sporočila: |
|
|
Zamenjal sem že kar nekaj kovčkov. Kot je že dejal predhodnik: Parat ali Bernstein. To je tako kot Weller ali Ersa pri spajkalnikih. Vse ostalo je približek približka. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elpollo Član

Pridružen-a: Čet 03 Jul 2008 23:07 Prispevkov: 555 Aktiv.: 2.69 Kraj: Podravje
|
Objavljeno: Sre Nov 21, 2012 10:11 pm Naslov sporočila: |
|
|
Jaz uporabljam: http://www.elektrospoji.si/sl/novice/102/kovcki_in_torbe_plano_procase.html
Neuničjivo, uporabljam skoraj vsak dan v industrijskem okolju. Ima zelo dobro vodljiva kolesca z alu platišči, edini problem je, da je dobavljiv samo z letnimi gumami - joke. _________________ Življenje je prekratko, da bi bili malenkostni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ElGrigon Član

Pridružen-a: Pon 24 Jul 2006 22:38 Prispevkov: 3883 Aktiv.: 16.90 Kraj: okolica Lenarta
|
Objavljeno: Sre Nov 21, 2012 10:26 pm Naslov sporočila: |
|
|
Plano kovček imam za ribičijo v drugačni izvedbi in sem tudi zadovoljen z njim
@Satelitko, si preizkusil tudi CIMCO kovčke? Namreč ta MEGA-WHEEL mi je zelo všeč iz kataloga. _________________ lp, ElGrigon |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
matejcek81 Član

Pridružen-a: Pon 16 Mar 2009 12:32 Prispevkov: 1526 Aktiv.: 7.72 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Sre Nov 21, 2012 11:32 pm Naslov sporočila: |
|
|
Imam takšenega Bernstein-a. Kompletno napolnjen ima krepko čez 20kg.
Priporočam.
LP _________________ Če ne gre - ne obstaja! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 486 dni