www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Spam na forumih

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.05
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Tor Nov 20, 2012 11:43 pm    Naslov sporočila:  Spam na forumih Odgovori s citatom

Pri nas imamo dobro vzdrževan forum in zato sploh ne vemo kaj se forumu lahko zgodi.
Zahvala gre seveda frenkiju.

Na forumu o mačkah, kjer sem bil še do predvčerajšnjim moderator, sedaj pa sem administrator imajo povsem drugačne probleme.

satelitko
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 13:27
Aktiv.: 7.50
Kraj: Radovljica

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 12:28 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ah hm, sem najprej pomislil na one druge mačke... Mr. Green
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dingo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Dec 2005 21:52
Aktiv.: 1.16
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 12:43 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Meni napiše, da sem izločen in naj se obrnem na upravitelja foruma, pa nisem bil še nikoli prej na tem forumu. d'oh! Think

lp Blaž

reber
Član
Član

Pridružen-a: Pon 26 Maj 2003 12:20
Aktiv.: 9.62
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 12:55 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Za začetek začasno zapreš registracijo in potem urediš bariere, da je registracija otežkočena tujim, neslovensko govorečim spammerjem. Dobro je, če imaš potrditev urejeno ročno, je pa več dela.

Registrirane spammerje enostavno blokiraš, oziroma kar izbrišeš, brez kakršnega koli opozorila... spet kar precej dela.

Zadnje dni so bili spammerji zelo dejavni, meni so zaradi prelahkega vprašanja tekstovne potrditve prišli noter, in sicer skoraj 30 spammerjev se je uspelo registrirat na pol, čakala jih je še moja potrditev, vendar jo niso dočakali Razz

Vprašanje, ki je bilo prelahko, sem odstranil.

Če je forum resne sorte, je lahko registracija zahtevna, tudi časovno, kdor želi, bo že počakal, kdor pa ne Rolling Eyes pa kakor želi.

VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.05
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 12:56 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

dingo je napisal/a:
Meni napiše, da sem izločen in naj se obrnem na upravitelja foruma, pa nisem bil še nikoli prej na tem forumu. d'oh! Think

lp Blaž

A še vedno ?

dingo
Član
Član

Pridružen-a: Sob 03 Dec 2005 21:52
Aktiv.: 1.16
Kraj: Velenje

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 21, 2012 1:14 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Zdaj pa dela.
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Forum in Filemanager Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 494 dni