|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Desso Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2011 14:42 Prispevkov: 237 Aktiv.: 1.41 Kraj: Polzela
|
Objavljeno: Ned Nov 25, 2012 10:35 pm Naslov sporočila: Vprašanje za Administratorja |
|
|
Spoštovani
Danes sem dvakrat poslal dodatno vprašanje v forumu "izdelava TIV" ali nekaj podobnega pa sem na koncu dobil obvestilo "Objava prispevkov v tem forumu je dovoljena clanom drustva elektronikov!" ?
Ko sem hotel oddati vprašanja sem dobil sporočilo spodaj. Nekoliko nesramno a razumljivo. Poskusil bom oddati to še enkrat s tekstom v priponki.
"Mistake! There was an attempt of an automatic insert of the message in a forum. Your message is sent to hell. Try still times who knows - can it will turn out? Still probably, that you too long wrote the message - then pass to page back, copy the text, update page, insert the copied text and press button "Send"."
Lp, D
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
Vprašanja administratorju.doc |
Velikost datoteke: |
56.5 KB |
Downloadano: |
35 krat |
_________________ Čas rani vse cele! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.05 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Ned Nov 25, 2012 11:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ojoj,.. saj ni tako hudo komplicirano.
Forum je pač tak kot ga vidiš, da je. V prvem delu (Društvo elektronikov Slovenije) pač lahko objavljajo samo člani društva. Berejo pa lahko vsi.
In tam se da prebrati tudi tole: http://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?t=18213
Ja res je tudi do tega je neka stopnica. Moraš se prijaviti, nekaj napisati in počakati vsaj 3 dni. Vmes si lahko razjasniš, vse stvari, ki jih še ne veš. Kot je recimo tole sedaj.
Vsakokrat ko nekaj napišeš in pošlješ se ti števec prispevkov obrne. Zdeva seveda deluje na principu daj/dam. Mišljeno je na vsebine.
Če se ti bolj mudi, boš stvari seveda uspel zbrskat prej. Recimo tule. In na tem istem naslovu lahko najdeš prijavnico, ki je pravzaprav pristopna izjava društvu. Če se želiš včlaniti jo izpolniš in pošlješ na naslov društva.
Letna članarina je 30 €, za dijake, študente in invalide pa pol manj. Šteje potrdilo o šolanju, ki se ga pošlje enkrat letno, ali potrdilo o invalidnosti, ki se ga žal pošlje le enkrat, ker ko si enkrat invalid si za stalno.
V ostale dele foruma lahko napišeš karkoli hočeš, brez da si član društva.
No nekateri deli foruma imajo tudi kake posebnosti. Recimo : Naloge, izpiti, seminarske . Tu lahko pišeš prispevke, a jih ne moreš popravljati.
Še nekaj prostorčkov je, ki ti niso dosegljivi, pa mnogim drugim tudi ne.
Lahko pa se potrudiš in dobiš dostop tudi tja. Eno takih področij je recimo področje kjer se dogovarjamo o organizaciji različnih prireditev.
Citiram: |
Ne dolgo tega, sem bil član Društva inžinirjev in elektrotehnikov Slovenije. To verjetno ni isto, ne? |
Ne to ni isto.
Upam, da sem odgovoril na vse nejasnosti.
_________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Desso Član

Pridružen-a: Pon 15 Avg 2011 14:42 Prispevkov: 237 Aktiv.: 1.41 Kraj: Polzela
|
Objavljeno: Ned Nov 25, 2012 11:41 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hitro in jasno! Hvala za odgovore.
Lep pozdrav, D
_________________ Čas rani vse cele! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 494 dni