|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.92 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 9:38 am Naslov sporočila: Tipkovnica od prenosnika. |
|
|
Ali se da to tipkovnico modificirati za PC računalnik?Ker vzame malo prostora. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
besoft Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2012 10:22 Prispevkov: 585 Aktiv.: 3.63 Kraj: Žižki - Prekmurje
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 9:44 am Naslov sporočila: |
|
|
kaj pa nakup mini tipkovnice? Jih je veliko na tržišču.. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
andrejj Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06 Prispevkov: 4253 Aktiv.: 17.92 Kraj: 8232 Šentrupert
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 9:53 am Naslov sporočila: |
|
|
Najbrž se ne splača.Bom pogledal. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
elson2k Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09 Prispevkov: 1660 Aktiv.: 8.69 Kraj: Novo mesto
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 10:15 am Naslov sporočila: |
|
|
Jaz imam neko Genius tipkovnico, ki me je stala mislim da nekaj manj kot 20€.
http://www.arxvaldex.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=123_376&products_id=7295
Kupil sem jo v Harvey Normanu (seveda s slovenskim naborom znakov), pride pa prav ker jo imam ves čas v torbi s prenosnikom, če moram po kakšni "mašini" kaj na hitro poharat, če nima možnosti daljinskega dostopa. Nasplošno pa je za tipkanje tako tako, če si navajen na klasične tipkovnice. Malo moti razmak med tipkami. _________________ As every cat owner knows, nobody owns a cat. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
. Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16 Prispevkov: 16777190 Aktiv.: 70674.89
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 10:46 am Naslov sporočila: |
|
|
Brisana vsebina odstranjenega uporabnika. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
MarkoM Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29 Prispevkov: 2825 Aktiv.: 12.34 Kraj: Lovrenc na P.
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 11:45 am Naslov sporočila: |
|
|
Dobi se taka, ki ima tudi touchpad na tipkovnici. Velikost je pa podobna tisti s prenosnika. Enkrat sem jo kupil, ker sem hotel imeti miško kar na tipkovnici, vendar sem jo vrnil še isti dan, ker nisem bil navajen majhnosti in nerodnosti touch pada. Pa še cena je pretirana.
Mogoče komu odgovarja, meni ni. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
protoncek Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41 Prispevkov: 9573 Aktiv.: 42.70 Kraj: Mengeš
|
Objavljeno: Sre Sep 19, 2012 12:06 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če že govorimo o tipkovnicah je meni najboljša aluminijasta od mac-a. Je pa draga (80 evrov). Nobena ji ne pride blizu, ne po kvaliteti, ne po prijaznosti tipkanja. Ampak spet je to stvar posameznika. Jaz sem nabavil ali preizkusil kar nekaj tipkovnic z kratkim hodom pa mi nobena ni bila všeč, predvsem je malo takih, ki imajo res kratek hod (kot prenosnik). Ima pa ta tipkovnica vgrajen USB hub - levo in desno ima USB konektor, ki sicer ne prenese težkotokovnikov, ampak za kaj je pa dober.
Je pa treba pri uporabi mac tipkovnice nekaj tipk preprogramirati. Jaz sem za to uporabil SharpKeys. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
lucca brassi Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46 Prispevkov: 4223 Aktiv.: 17.79 Kraj: KOČEVJE
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damjango Član

Pridružen-a: Pon 03 Sep 2012 7:56 Prispevkov: 756 Aktiv.: 4.84 Kraj: Murska Sobota
|
Objavljeno: Pet Dec 07, 2012 9:09 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem imam na prenosniku DELL INSPIRON mini, ker mi ne dela tipkovnica kot bi mogla. Do včeraj mi je še vse delalo. Včeraj se mi je zgodilo to, da sem gor pošprical čaj sicer ne veliko in sem pustil, da se je posišilo. Danes pa sem poskusil in mi ne delajo nekatere tipke na tipkovnici.
Garancija je že mimo, zato ni problem, da bi bi probal kaj sam doma popravljati, če je sploh mogoče tu kaj narediti.
Bom pa se pozanimal za popravilo v Murski Soboti v trgovini in računalniškem servisu PIKANET.
Zanima me, če obstaja kaka tipkovnica zložljiva ali pa kaj podobno za prenosnike, kot je to v filmu Umri pokončno 4, če je gdo gledal ta film. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
yacksy Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27 Prispevkov: 499 Aktiv.: 2.63 Kraj: Okolica Šmarjeških toplic
|
Objavljeno: Pet Dec 07, 2012 9:35 pm Naslov sporočila: |
|
|
Običajno je tipkovnico prenosnika relativno lahko zamenjati. Par vijakov in en konektor na matični plošči, na katerega je priklopljena tipkovnica preko ravnega kabla. Ne bi smelo biti težko to zamenjati, če imaš le malce smisla za te stvari ... _________________ [slovenščina je zame španska vas] happens. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 4 dni