www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Tipkovnica od prenosnika.

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.92
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 9:38 am    Naslov sporočila:  Tipkovnica od prenosnika. Odgovori s citatom

Ali se da to tipkovnico modificirati za PC računalnik?Ker vzame malo prostora.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
besoft
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Apr 2012 10:22
Aktiv.: 3.63
Kraj: Žižki - Prekmurje

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 9:44 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

kaj pa nakup mini tipkovnice? Jih je veliko na tržišču..
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
andrejj
Član
Član

Pridružen-a: Ned 21 Mar 2004 15:06
Aktiv.: 17.92
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 9:53 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Najbrž se ne splača.Bom pogledal.
Nazaj na vrh
elson2k
Član
Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 18:09
Aktiv.: 8.69
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 10:15 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz imam neko Genius tipkovnico, ki me je stala mislim da nekaj manj kot 20€.

http://www.arxvaldex.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=123_376&products_id=7295

Kupil sem jo v Harvey Normanu (seveda s slovenskim naborom znakov), pride pa prav ker jo imam ves čas v torbi s prenosnikom, če moram po kakšni "mašini" kaj na hitro poharat, če nima možnosti daljinskega dostopa. Nasplošno pa je za tipkanje tako tako, če si navajen na klasične tipkovnice. Malo moti razmak med tipkami.

.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70674.89

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 10:46 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
MarkoM
Član
Član

Pridružen-a: Tor 12 Sep 2006 15:29
Aktiv.: 12.34
Kraj: Lovrenc na P.

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 11:45 am    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Dobi se taka, ki ima tudi touchpad na tipkovnici. Velikost je pa podobna tisti s prenosnika. Enkrat sem jo kupil, ker sem hotel imeti miško kar na tipkovnici, vendar sem jo vrnil še isti dan, ker nisem bil navajen majhnosti in nerodnosti touch pada. Pa še cena je pretirana.

Mogoče komu odgovarja, meni ni.
Nazaj na vrh
protoncek
Član
Član

Pridružen-a: Sre 31 Jan 2007 9:41
Aktiv.: 42.70
Kraj: Mengeš

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 12:06 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če že govorimo o tipkovnicah je meni najboljša aluminijasta od mac-a. Je pa draga (80 evrov). Nobena ji ne pride blizu, ne po kvaliteti, ne po prijaznosti tipkanja. Ampak spet je to stvar posameznika. Jaz sem nabavil ali preizkusil kar nekaj tipkovnic z kratkim hodom pa mi nobena ni bila všeč, predvsem je malo takih, ki imajo res kratek hod (kot prenosnik). Ima pa ta tipkovnica vgrajen USB hub - levo in desno ima USB konektor, ki sicer ne prenese težkotokovnikov, ampak za kaj je pa dober.
Je pa treba pri uporabi mac tipkovnice nekaj tipk preprogramirati. Jaz sem za to uporabil SharpKeys.
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
lucca brassi
Član
Član

Pridružen-a: Ned 01 Feb 2004 12:46
Aktiv.: 17.79
Kraj: KOČEVJE

PrispevekObjavljeno: Sre Sep 19, 2012 12:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

včeraj sem za TV nabavil tole

http://www.mimovrste.com/artikel/2260000616/tipkovnica-logitech-touch-k400

u je že MarkoM poslal Razz enak post

damjango
Član
Član

Pridružen-a: Pon 03 Sep 2012 7:56
Aktiv.: 4.84
Kraj: Murska Sobota

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 07, 2012 9:09 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Problem imam na prenosniku DELL INSPIRON mini, ker mi ne dela tipkovnica kot bi mogla. Do včeraj mi je še vse delalo. Včeraj se mi je zgodilo to, da sem gor pošprical čaj sicer ne veliko in sem pustil, da se je posišilo. Danes pa sem poskusil in mi ne delajo nekatere tipke na tipkovnici.

Garancija je že mimo, zato ni problem, da bi bi probal kaj sam doma popravljati, če je sploh mogoče tu kaj narediti.

Bom pa se pozanimal za popravilo v Murski Soboti v trgovini in računalniškem servisu PIKANET.

Zanima me, če obstaja kaka tipkovnica zložljiva ali pa kaj podobno za prenosnike, kot je to v filmu Umri pokončno 4, če je gdo gledal ta film.
Nazaj na vrh
yacksy
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Nov 2009 8:27
Aktiv.: 2.63
Kraj: Okolica Šmarjeških toplic

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 07, 2012 9:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Običajno je tipkovnico prenosnika relativno lahko zamenjati. Par vijakov in en konektor na matični plošči, na katerega je priklopljena tipkovnica preko ravnega kabla. Ne bi smelo biti težko to zamenjati, če imaš le malce smisla za te stvari ...
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika za začetnike Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 4 dni