www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Smeti

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.69

PrispevekObjavljeno: Sre Feb 09, 2005 7:46 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Glede cene čipa MAX038: lahko naročite brezplačen vzorec direktno od MAXIMa. Preverjeno deluje! Laughing Angel
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
jjakob
Član
Član

Pridružen-a: Pet 19 Nov 2004 14:12
Aktiv.: 5.69

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 10, 2005 8:30 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Shocked Question
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
ID
Član
Član

Pridružen-a: Pet 17 Jun 2005 18:17
Aktiv.: 3.65
Kraj: Ljubljana-Podpeč

PrispevekObjavljeno: Sre Nov 30, 2005 4:34 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jjakob je napisal/a:
Glede cene čipa MAX038: lahko naročite brezplačen vzorec direktno od MAXIMa. Preverjeno deluje! Laughing Angel

Kje pa bi se dalo naročiti ta vzorec?
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kranjc
Član
Član

Pridružen-a: Pon 29 Mar 2004 20:13
Aktiv.: 0.98
Kraj: Cerknica

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 31, 2005 1:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

_ID_ je napisal/a:
Kje pa bi se dalo naročiti ta vzorec?

_ID_,

Vzorec sem zdajle naročil pri maximu. sicer ne vem če ga bom dobil ker mi je že drugič napisalo neko opozorilo (sem že naročil enkrat pred približno 3 tedni Evil or Very Mad ) ampak vseeno sem poizkušal šeenkrat. Mogoče uspe Confused . Pojdi na to stran: http://www.maxim-ic.com/samples/

Pazi da boš vzel v PDIP ohišju, rezen če bi raje v kakšnem drugem.
LP
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
frenki
Moderator
Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26
Aktiv.: 28.42
Kraj: Ljubljana (JN76GB)

PrispevekObjavljeno: Sob Dec 31, 2005 1:17 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Počasi mi že malo preseda, da se skoraj vsaka tema izzveni na to, koliko neka stvar stane ali pa kje in na kakšen način bo nekdo vzorce naročal. Držite se vsebine postavljenih tem. Tole sem porezal ven iz diskusije o funkcijskem generatorju vi pa še malo o napakah pri naročanju vzorcev Evil or Very Mad . Držite se sprejetih pravil, da ne bo slabe volje ob sankcijah.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Testni forum, brisano, smeti, offtopic Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni