www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Farnell težave !

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.13
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2012 6:26 pm    Naslov sporočila:  Farnell težave ! Odgovori s citatom

Sedaj jih bom pa kar tu nabil!
V četrtek dopoldan sem pri njih naročil materjal. Dobim mail o potrjenem naročilu. Zvečer še vedno nič potrditve o poslanem paketu. A seveda!!!! Zamenjal banko in seveda kartica, ki jo farnell pozna ni veljavna. Ampak zakaj me to ne obvestijo!!!
Nič v petek zjutraj na farnellu izbrisati staro kartico in vpisati novo. Po skoraj eni uri nisem pogruntal, kako bi to storil. Nič na novo naročim materjal ter vpišem pod opcijo da plačam s kreditno kartico in spremenim podatke - vpišem novo kartico. Oddam naročilo ter dobim potrditev o prejemu naročila.
Ker v soboto še vedno nisem dobil potrditve o poslanem paketu jim napišem e-pošto na naslov "info-si@farnell.com" z opisom vseh težav.
Do sedaj še nisem dobil odgovora. Upam, da bodo pristojni opazili vsaj ta mail. Namreč material sem nujno rabil.....

Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
marko
Član
Član

Pridružen-a: Sre 07 Jan 2004 15:14
Aktiv.: 3.19

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2012 6:32 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Ponavadi v takem primeru pokličejo, vsaj mene so do sedaj še vedno (če sem se npr. zmotil pri security code). Si mogoče spregledal klic ali pa nimaš telefona vpisanega?
Nazaj na vrh
SimonS
Član
Član

Pridružen-a: Čet 01 Jul 2004 11:18
Aktiv.: 20.13
Kraj: Kobarid

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2012 6:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Nope
Nobenega klica. 100%

mucek
Član
Član

Pridružen-a: Tor 01 Avg 2006 10:47
Aktiv.: 24.06
Kraj: Domzale

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2012 6:51 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Imel jaz isto situacijo, ko sem naročil tudi eno stvar, ki ni bila na zalogi. Navadno je bilo tako, da je ostalo pač takoj šlo naprej, tisto pa pač - ko pride. Zdaj pa teden dni nič, po slabih dveh tednih pa jih jaz malo pokličem in so "malo pozabili". No, potem je bila naslednji dan roba pri meni. Pokliči jih malo in poklepetaj - saj je zastonj! Smile

LP, g

Tonny
Član
Član

Pridružen-a: Sre 23 Dec 2009 11:57
Aktiv.: 1.53
Kraj: Vrhnika - MS

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2012 7:01 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem imel podoben problem s kartico. Se mi ni mudilo, tako da sem čakal dober teden, preden sem ukrepal. Izkušnja z maili je zelo slaba (pisal sem na slovenski info, angleški info in še preko farnellove strani). Ni bilo nobenega odziva, tako da mailov ne uporabljam več. No, odziv je sicer bil, ampak kakšen mesec po tem, ko smo rešili težavo. Aja, pa tudi mene ni nihče klical.

Težava je bila v tem, da je njihov sistem nekako pozabil številko moje kartice s katero sem vedno plačeval po njihovem hitrem postopku.

Kot pravi mucek, raje pokliči na brezplačno (slovensko) številko. Boš uredil po hitrem postopku, brez paranja živcev. Smile

Nazadnje urejal/a Tonny Pon Dec 10, 2012 7:03 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 60.07
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2012 7:03 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Jaz sem vplačal altere, ki so bile na zalogi. Material, ki je bil naročen zraven je prišel. Na spremnem listu je pisalo, da bom altere dobil pred dvema dnevoma. Brick wall

No farnell še do danes vrti koledar v rikverc, pa je že 14 dni mimo.

s54jp
Član
Član

Pridružen-a: Pet 21 Nov 2008 16:57
Aktiv.: 4.29
Kraj: Ljutomer

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2012 8:35 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Če si naročal te na sliki, kar verjamem da si, potem se boš načakal - vse do 25.02.2013.
In ne vem kaj im to pomeni da bo takrat samo 5 kosov na raspolago, verjetno napaka.
Če pa ni napaka potem bo čakanja še več.

Altere.jpg
 Opis:
Dobava 25.02.2013.
 Velikost datoteke:  68.81 KB
 Pogledana:  50 krat

Altere.jpg

Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
.
Član
Član

Pridružen-a: Pon 23 Avg 2004 16:16
Aktiv.: 70828.75

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 10, 2012 9:54 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Brisana vsebina odstranjenega uporabnika.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Pranger Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 492 dni