www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Nakup variaka

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
tesla95
Član
Član

Pridružen-a: Pon 15 Okt 2012 10:52
Aktiv.: 3.05
Kraj: Vas ne zanima

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 2:19 pm    Naslov sporočila:  Nakup variaka Odgovori s citatom

Pozdrav,

Odločam se za nakup variaka manjše moči (recimo s tokom 2A, je pa zaželjeno, da ima čimvečjo moč za enako ceno). Torej, v slo ne najdem nič pametnega, a mogoče kdo ve kje v slo bi lahko preko spleta naročil enega, pa da je poceni? Član foruma mi je enkrat ponujal za 35€ 2A variak, pa ga takrat nisem rabil, pa sem mu poslal zs, če ima še, za vsak slučaj pa odpiram še to temo. Če ima kdo kakšnega doma, bi bil vesel za ponudbo, torej recimo naj bo do 30€ s čimvečjo močjo (kaj takega bom v trgovinah najbrž težko dobil ane?)

Po vsej verjetnosti bom kupil rabljenega, ker so v trgovinah močno zasoljene cene. Je pa želena regulacija 0-230 po možnosti do 260 ali 270V in seveda čimvečji tok, če ima kdo kakšno ponudbo, lahko na ZS ali pa kar sem.

Lp Very Happy
Nazaj na vrh
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.63
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 2:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Malce poglej po Bolhi, boš mogoče kaj našel. V tujini saj kakor sem jaz gledal, ne boš našel nič ugodnega. Da o poštnini za 3kg variak ne govorim.
Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
tesla95
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 4:31 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem gledal že stokrat na bolhi, pa nič našel Sad
Nazaj na vrh
milan62
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19
Aktiv.: 10.09
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 4:38 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

http://www.bolha.com/stroji-orodja/ostali-stroji-orodja/varjak-220v-25-amp-teza-6kg-brezhibno-deluje--1283482289.html?aclct=1355221099

Kaj ti pri tej ponudbi ni všeč ?

LP

tesla95
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 5:05 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

@mi747

o, kje si pa to našel? jaz nič ne najdem, ko napišem variak mi samo izpiše "ni zadetkov"

zakaj pa vsi odprte variake slikajo? a ima ta reč pokrov?

lp
Nazaj na vrh
tesla95
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 5:10 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

hm, če napišem "variak" ni rezultatov, če pa napišem "varjak" pa je polno rezultatov
Nazaj na vrh
milan62
Član
Član

Pridružen-a: Ned 04 Jan 2004 23:19
Aktiv.: 10.09
Kraj: Kranj

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 6:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Pri iskanju po Bolhi moraš imeti malo domišlije Smile

Imaš ljudi, ki so sposobni napisati besede kot so npr. požirka, kab_elj, hidravljika in podobne neumnosti.

LP

Slowfly
Član
Član

Pridružen-a: Sre 18 Feb 2004 2:07
Aktiv.: 17.23
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 6:26 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

mi747 je napisal/a:
Pri iskanju po Bolhi moraš imeti malo domišlije Smile

Imaš ljudi, ki so sposobni napisati besede kot so npr. požirka, kab_elj, hidravljika in podobne neumnosti.

LP

Nažalost velja enako tudi za ta forum! d'oh!

psevdonim
Član
Član

Pridružen-a: Čet 21 Sep 2006 21:42
Aktiv.: 14.93
Kraj: slo

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 6:41 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

domači proizvajalec, samo za ceno je treba vprašati: http://www.metrel.si/products/transformers.html
Je pa zanimiva rešitev tudi "binarno seštevanje" navitij s stikali ali releji, kot je nekdo predlagal v temi "Regulator izmeničnega toka" ali nekaj podobnega.

tesla95
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 6:49 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

jas sem gledal v metrelu ampak to mi je tako čudno, da moraš spraševati za ceno...

pa itak bom rabljenega vzel, ker so novi predragi zame Smile
Nazaj na vrh
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.63
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Pon Dec 17, 2012 8:28 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tesla95 je napisal/a:
zakaj pa vsi odprte variake slikajo? a ima ta reč pokrov?

Poznamo tudi vgradne variake, kakšen je pa ta boš pa menda ja sam ugotovil. Wink

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Elektronika Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 495 dni