|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
KernelPanic Član

Pridružen-a: Pon 13 Avg 2012 10:29 Prispevkov: 162 Aktiv.: 1.03 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Čet Dec 20, 2012 7:45 am Naslov sporočila: [Eagle 6.3.0]ISA bus knjiznica (con-pc) - manjkajoc element |
|
|
Spostovani!
Rad bi naredil elektronski sklop z arhitekturo motherboard-daughterboard preko ISA vodila v privzeti Eagle 6.3.0 knjiznici con-pc sem nasel ISA-SLOT element, ki spada na maticno plosco. Ima kdo mogoce se ISA-PAD element, preko katerega se poveze daughterboard na motherboard?
S spostovanjem,
Marko
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
aljoš Član

Pridružen-a: Čet 08 Sep 2005 20:03 Prispevkov: 3132 Aktiv.: 13.18 Kraj: Škofja loka-poljanska dolina
|
Objavljeno: Čet Dec 20, 2012 9:39 am Naslov sporočila: |
|
|
Priporočam, da tak konektor najdeš na farne..u.
Ko ga najdeš, (vsaj podoben konektor) imaš pri nekaterih elementih na njihovi strani že narejeno knjižnico za eagle. Modra ikona v obliki čipa. Najdi takšnega ki ima isti pitch in podobne atribute, če ne najdeš točno tistega ki iščeš in ga predelaj v knjižnici v eaglu...
LP!
_________________ Najprej se je pokadilo, nato izjavi Sokrat: dva Watt-a my ass...LOOOLL::: |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KernelPanic Član

|
Objavljeno: Čet Dec 20, 2012 3:13 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ok, samo sedaj sem dojel, da je ISA varianta malce prevelika, kateri so industrijsko standardizirani konektorji za taksne stvari?
Lp,
Marko
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marcc Član

Pridružen-a: Ned 29 Mar 2009 11:08 Prispevkov: 201 Aktiv.: 1.01 Kraj: Polzela
|
Objavljeno: Pon Jan 28, 2013 11:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Pozdravljeni,
da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal.
V Eagle 6.1.0 sem naredil novo knjižnico. Ampak ko sem jo naredil je ostala zaklenjena. Ne zna je odkleniti. Mi lahko kdo pomaga?
Ko sem v shematicu mi te knjižnice ne najde.
Hvala za pomoč in razumevanje.
LP
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
167.27 KB |
Pogledana: |
18 krat |

|
Opis: |
|
Velikost datoteke: |
63.8 KB |
Pogledana: |
1 krat |

|
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.64 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Tor Jan 29, 2013 2:10 pm Naslov sporočila: |
|
|
marcc: hehe, hecajo te windowsi. Tudi sam sem imel isti problem, gre pa za to, da nekateri programi, ki se niso cisto windows7 kompatibilni, hocejo kaksne datoteke shraniti npr. v Program Files ali kak drug sistemski imenik, in hkrati ne podpirajo User Access Control. V tem primeru windowsi naredijo t.i. navidezni imenik (storitev se imenuje VirtualStore), na zalost pa uporabnika o tem ne obvestijo, in je vcasih kar zabavno iskati kaksne datoteke, ki ti jih en program pokaze, drugi pa ne.
Najbolje, da z Raziskovalcem (Windows Explorer) poisces imenik VirtualStore v svojem uporabniskem imeniku (nekje C:\Users\UPORABNISKO_IME\AppData\Local\VirtualStore\ naj bi bil), v njem pa najdes imenik z istim imenom in potjo kot je lib imenik od Eagle-a. Potem pa samo premakni datoteko v C:\Program Files\Eagle\lib, pa bo.
LP!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
marcc Član

Pridružen-a: Ned 29 Mar 2009 11:08 Prispevkov: 201 Aktiv.: 1.01 Kraj: Polzela
|
Objavljeno: Sre Jan 30, 2013 6:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
chaos,
pozdravljen. Hvala za pomoč.
Ampak mi ne najde VirtualStore. Do tukaj pridem C:\Users\UPORABNISKO_IME\Appdata pa nimam. Mogoče zato ker nimam originalne windowse?
Ali obstaja še kakšen drug način da popravim zadevo?
LP
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
chaos Član

Pridružen-a: Sob 16 Sep 2006 22:12 Prispevkov: 1063 Aktiv.: 4.64 Kraj: Zagorje ob Savi
|
Objavljeno: Čet Jan 31, 2013 1:25 pm Naslov sporočila: |
|
|
Hm, mogoce moras omogociti prikaz skritih ali sistemskih imenikov v windows explorerju?
LP!
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ssdzkrez Član

Pridružen-a: Sre 12 Jan 2011 15:13 Prispevkov: 401 Aktiv.: 2.27 Kraj: Hrastnik
|
Objavljeno: Pet Feb 01, 2013 8:51 am Naslov sporočila: |
|
|
Poizkusi datoteki dodeliti vse pravice za vse uporabnike "EVERYONE".
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
KernelPanic Član

|
Objavljeno: Pet Feb 01, 2013 8:58 am Naslov sporočila: |
|
|
marcc je napisal/a: |
chaos,
pozdravljen. Hvala za pomoč.
Ampak mi ne najde VirtualStore. Do tukaj pridem C:\Users\UPORABNISKO_IME\Appdata pa nimam. Mogoče zato ker nimam originalne windowse?
Ali obstaja še kakšen drug način da popravim zadevo?
LP |
AppData je skriti folder, v nastavitvah Windows Explorerja moras oBkljukati opcijo "Show Hidden Files" pa bo mapa vidna ...
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni