|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
mobwap Član

Pridružen-a: Sre 14 Mar 2012 9:42 Prispevkov: 326 Aktiv.: 2.02 Kraj: Doma
|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 6:32 am Naslov sporočila: Arduino, MK892 in node.[slovenščina je zame španska vas] |
|
|
Malo sem brskal po spletu in na slashdot-u naletim na novico o tej igrači.
Vse čestitke avtorju za trud, tehnično gledano pa ni ravno presežek robotike, če sploh.
PS filter za špansko vas bi tudi lahko regular expresion uporabljal da bi filtriral " [slovenščina je zame španska vas] " ne pa tudi ".[slovenščina je zame španska vas]" |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
David92 Član

Pridružen-a: Sre 22 Feb 2012 11:22 Prispevkov: 292 Aktiv.: 1.80 Kraj: Lendava
|
Objavljeno: Ned Dec 23, 2012 4:28 pm Naslov sporočila: |
|
|
Meni tudi ni jasno, kako je tam pristal, kajti to je zelo podobno RC modelom in ne robotom. Saj ga načeloma nadzoruješ z mobitelom (kot je v tem videu prikazano), podobno, kot da bi imel dalinec, s tem da verjetno tukaj ne moraš držati tipko cel čas, da se premika v tisto smer, ampak mu samo enkrat das komando.
Nevem, morda zaradi tega je posebnost, ker je napisat, da deluje preko javascripta.
LP,
David _________________ "To me, defeat in anything is merely temporary.. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is path leading to success and truth." - Bruce Lee |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni