|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
rimci Član

Pridružen-a: Sre 30 Apr 2003 19:01 Prispevkov: 461 Aktiv.: 1.95 Kraj: Prekmurje
|
Objavljeno: Ned Jan 08, 2006 5:20 pm Naslov sporočila: Program za merjenje temperature ne dela |
|
|
Najlepša hvala Robika. Ne vem kako sem to lahko spregledal. Imam pa še eno vprašanje. V svetu elekronike je že dolgo nazaj bil objavljen primer merjenja temperature. Že takoj naj povem da imam dva senzorja ki sta dobra in da sta ID-ja od senzorjev prava in pravilno vpisana.
Prvi program (Temp 1820) meni ne dela in mi izpiše da CRC ni OK. V čem bi lahko bil problem?
Pri drugem programu (1820_w5) pa mi ne prebere temperature prvega senzorja (kot da sploh nebi bil priključen). Ko pa na njegovo mesto priključim drugi senzor ta dela. Sam senzor je sigurno vredu, saj mi ta isti senzor npr. s Frenkijevim programom dela kjer sta priključena prav tako dva senzorja na enem vodilu.
Hvala za nasvete
lp
/* Na forumu obstajajo pravila , ki se jih držimo. Pravilo št. 2! Frenki */
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
TEMP1820.txt |
Velikost datoteke: |
5.03 KB |
Downloadano: |
26 krat |
Opis: |
|
 Download |
Ime datoteke: |
1820_W5.txt |
Velikost datoteke: |
6.8 KB |
Downloadano: |
11 krat |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 492 dni