www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

I,K ventilator za IBM T42

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
PRC515
Član
Član

Pridružen-a: Čet 13 Sep 2012 9:42
Aktiv.: 1.07
Kraj: Žihlava

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 24, 2013 8:59 pm    Naslov sporočila:  I,K ventilator za IBM T42 Odgovori s citatom

Kupim ventilator za IBM T42. Če gledam posnetke na internetu imajo v večini ti modeli drugačen ventilator kot je v mojem računalniku. Oznaka na mojem je 13R2656/FRU fan GL 13R2657.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
damax
Član
Član

Pridružen-a: Čet 29 Mar 2012 23:45
Aktiv.: 0.54
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 26, 2013 2:23 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

lahko slikaš da vidimo kako zgleda?

lp
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PRC515
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 26, 2013 3:48 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Sem v službi, in mojega trenutno ne morem slikarti. Izgleda pa tako:

http://www.ebay.de/itm/Original-Brand-New-IBM-Thinkpad-T40-T42p-T40p-Long-Power-Fan-Heatsink-with-paste-/190762336154?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c6a523f9a

Sem ga že kupil na E-bay-u, kljub temu bi mi bilo všeč, če se nejade kakšna hitrejša rešitev.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
alon
Član
Član

Pridružen-a: Tor 02 Avg 2011 8:09
Aktiv.: 0.28
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 04, 2013 10:21 am    Naslov sporočila:  13R2656/FRU Odgovori s citatom

LP,

imam tocno tega ( 13R2656/FRU ) z podaljsanim Al/Cu na GPU ...

si ze dobil/resil z ebayom?

PRC515
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Apr 04, 2013 11:12 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Že imam, hvala. Sem kupil na E-bayu, in je v treh dneh prispelo v Slovenijo.
Če bi bila tvoja cena ugodna, pa bi ga vzel za rezervo. Bom posla ZS.
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Mali oglasi Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 7 dni