|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
bojans Član

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 0:52 Prispevkov: 1196 Aktiv.: 5.57 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2013 10:47 am Naslov sporočila: Tudi TV potrebuje reset. |
|
|
Imam Philips PFL 32 TV.
Problem: Jakost zvoka se naključno začne povečevati, hkrati se tudi grafika za jakost zvoka pojavi na zaslonu.
Odklopil sem vse dodatne naprave (scart, USB). Isto.
Pokril sem IR sprejemnik na TV. Isto.
Torej je TV "crknil". Sem sklepal. Nato pa še izklop. Mogoče . In JE!
Digitalije se plazijo v vse naprave. Navaditi se bo treba, da se jim kdaj "zmeša" .
Želim povedati samo to: preden začnete iskati napako resetirajte napravo. Pa magari hladilnik, ki je začel greti . _________________ Razlike med mrličem in butlom ni. Nobeden od niju se ne zaveda. Trpi pa okolica. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Buick Član

Pridružen-a: Sob 24 Nov 2012 12:50 Prispevkov: 179 Aktiv.: 1.17 Kraj: Ribnica
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2013 11:02 am Naslov sporočila: |
|
|
Hvala za nasvet.
P.s. Očitno naprave v tej dobi niso več kos velikim tokovnim in podatkovnim obremenitvam in se jim začne mešati. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
sraka Član

Pridružen-a: Čet 20 Nov 2008 23:52 Prispevkov: 481 Aktiv.: 2.38 Kraj: PMAVs
|
Objavljeno: Ned Jan 20, 2013 12:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Saj ni samo pri nas tako,.....http://www.trademarkia.com/crazy-clinic-77946726.html _________________ Danes je težko biti budala, konkurenca je velika, pa še dokazovati se moraš večkrat na dan.
Sem ogledalo: Nisem kriv, če v meni vidite nekaj kar vam ni všeč. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 10 dni