www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Prenosnik Acer

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
alien
Član
Član

Pridružen-a: Ned 20 Jan 2013 12:18
Aktiv.: 0.24
Kraj: Sl.Konjice

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 8:33 pm    Naslov sporočila:  Prenosnik Acer Odgovori s citatom

Pozdravljeni

Imam prenosnik Acer. Zadnje čase opažam, da je ventilator na procesorju ves čas vključen. Ali je imel že kdo od vas podobno težavo in kako jo je odpravil?

Lep pozdrav
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
airwolf
Član
Član

Pridružen-a: Sre 28 Maj 2008 17:17
Aktiv.: 10.68
Kraj: Polhov Gradec

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 8:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Odpri ga in spucaj hladilnik. Zna biti da je precej blokiran izmenjevalnik.
darko32
Član
Član

Pridružen-a: Pon 24 Maj 2010 22:27
Aktiv.: 0.82
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 8:51 pm    Naslov sporočila:  Re: Prenosnik Acer Odgovori s citatom

alien je napisal/a:
Pozdravljeni

Imam prenosnik Acer. Zadnje čase opažam, da je ventilator na procesorju ves čas vključen. Ali je imel že kdo od vas podobno težavo in kako jo je odpravil?

Lep pozdrav

Ugasni računalnik. GA obrni in si pomagaj z osvetlitvijo. Poglej v hladilna rebra in boš videl prah in kar cele kepe, ko so ti zadelale hladilna rebra in tako onemogočile pretok zraka. RAčunalnik oziroma ventilator nima več svoje funkcije.

ZAto si lahko pomagaš z sesalcem ali pa enostavno odpreš in očistiš rebra, ki so tik zraven ventilatorja. SAm sem imel takšen primer, saj se je računalnik ugašel, ker je procesor prekoračil kritično temperaturo.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
PZUFIC
Vseved

Pridružen-a: Sob 17 Nov 2007 19:06
Aktiv.: 32.61
Kraj: Rakek

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 22, 2013 11:18 pm    Naslov sporočila:  Re: Prenosnik Acer Odgovori s citatom

darko32 je napisal/a:
enostavno odpreš

Če nisi še nikoli odpiral prenosnika ti to odsvetujem, meni se je zdelo vse prej kot enostavno. Mr. Green

Jaz uporabljam to metodo in sicer blokiram ventilator in izpiham s kompresorjem. Ko sem po 4 letih odprl moj prenosnik (prej ga nisem nikoli, tudi izpihal bolj po redko) ni bilo na rebrih omembe vredno praha.

Skrit Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Strojna oprema Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 500 dni