|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VIDIBER Član

Pridružen-a: Ned 23 Mar 2008 0:20 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.22 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Sre Jan 02, 2013 11:31 pm Naslov sporočila: V Mozilli se mi pojavi okence BROWSER SETTINGS CHANGE |
|
|
Spoštovani,
vljudno prosim za pomoč. V brskalniku Mozilla Firefox se mi je nenadoma začelo prikazovati v desnem spodnjem delu okence z nazivom BROWSER SETTINGS CHANGE. To okence ima dve možni opciji:
1. Keep my current settings
2. I am aware of this change and approve it.
Žal nič od tega ne prime in tega okenca niti ne morem zapreti.
To je postalo prav nadležno, saj drugače Mozillo zelo rad uporabljam. Na računalniku imam operacijski sistem Windows 7. Zgodi se, da mi zaradi tega Mozilla čez par minutk zablokira in ne morem nič več delati.
Če bi mi kdorkoli znal kakok pomagati, bom zelo hvaležen.
Hvala že vnaprej. _________________ Ne sanjaj življenja, živi sanje!
Lp Vidiber |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
martinopresnik Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2010 14:42 Prispevkov: 213 Aktiv.: 1.19 Kraj: Šentrupert nad laškim
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VIDIBER Član

Pridružen-a: Ned 23 Mar 2008 0:20 Prispevkov: 46 Aktiv.: 0.22 Kraj: Slovenska Bistrica
|
Objavljeno: Čet Jan 03, 2013 7:58 pm Naslov sporočila: |
|
|
Ampak moj antivirusni na računalniku ni Norton, temveč Microsoft Security Essentials.
Prav rad bi izvedel, kaj je krivo za to. V prejšnjih forumih sem videl, da imajo neke variante popravkov v sistemu, toda to je zame malce preveč.
http://support.mozilla.org/questions/924551
Za vso podporo se že vnaprej zahvaljujem. _________________ Ne sanjaj življenja, živi sanje!
Lp Vidiber |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
martinopresnik Član

Pridružen-a: Pet 29 Okt 2010 14:42 Prispevkov: 213 Aktiv.: 1.19 Kraj: Šentrupert nad laškim
|
Objavljeno: Čet Jan 03, 2013 9:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
Katera verzija ognjene lisičke pa teče na vašem računalniku (v šoli, kjer imajo "zamrznjene"/ zaklenjene računalnike je starejša različiča in sem enkrat videl to sporočilo)? _________________ 1+1=10 |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.01 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Čet Jan 03, 2013 10:48 pm Naslov sporočila: |
|
|
Preglej dodatke, ki imaš nameščene. Onemogoči vse in testiraj. Potem jih enega po enega omogoči in sproti preverjaj delovanje FF, da odkriješ kateri je kriv. Potem krivca odstrani.
Ne razumem, zakaj je to tako težko naredit.
Sporočilo sigurno ni FF pogovorno okno, ampak okno tretje programske opreme. Zato moraš pogledat katera programska oprema to počne. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
6dan8 Član

Pridružen-a: Tor 18 Jan 2011 10:53 Prispevkov: 1053 Aktiv.: 5.99 Kraj: Goriška
|
Objavljeno: Pet Jan 04, 2013 11:37 am Naslov sporočila: |
|
|
Za takšno obnašanje bi lahko bila kriva kakšna orodna vrstica ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VIDIBER Član

|
Objavljeno: Sob Jan 05, 2013 2:36 pm Naslov sporočila: |
|
|
Verzija ognjene lisičke je 17.0.1. Mislim, da je to zadnja verzija.
Je pa res, da je moja punca odpirala neke kitajske maile in od takrat naprej je problem. _________________ Ne sanjaj življenja, živi sanje!
Lp Vidiber |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VIDIBER Član

|
Objavljeno: Sob Jan 05, 2013 2:39 pm Naslov sporočila: |
|
|
Nisem ravno računalniški ekspert, zato me malo zanima, kje najdem dodatke in jih začasno onemogočim ter testiram.
Prav rad bi to napravil, toda zato, da bi bila zadeva hitreje rešena, sem se obrnil na vas. Za vsako pomoč bom izredno hvaležen. _________________ Ne sanjaj življenja, živi sanje!
Lp Vidiber |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Highlag Član

Pridružen-a: Pet 23 Jan 2004 20:42 Prispevkov: 4034 Aktiv.: 17.01 Kraj: Črnuče
|
Objavljeno: Sob Jan 05, 2013 3:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Klikni na gumb firefox, nato pa v meniju, ki se pokaže izberi Add-ons. Odpre se stran v kateri izberi zavihek Extensions.
Lahko pogledaš tudi zavihek Plugins, če je tam kaj čudnega. Običajno so tu vtičniki za Flash in podobno. _________________ If at first you don't succeed, destroy all evidence that you tried. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
kastaneda Član

Pridružen-a: Pet 23 Okt 2009 11:18 Prispevkov: 459 Aktiv.: 2.41
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
damax Član

Pridružen-a: Čet 29 Mar 2012 23:45 Prispevkov: 88 Aktiv.: 0.55 Kraj: Maribor
|
Objavljeno: Tor Jan 29, 2013 3:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
verjetno hoče kak 3rd party program spremenit nastavitve zacetne strani / privzetega iskalnika / ...
pojdi v dodaj/odstrani programe pa počisti vse kar ne potrebuješ.
če ne bo pomagalo lahko probaš resetirat firefox, ampak verjetno boš moral najt program, ki hoče to spreminjat.
http://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems
ja, pri instalacijah programov pazi, da odklukaš razne toolbare in podobne fore. če ima inštalacija možnost, uporabi napredne nastavitve. v večini primerov boš samo parkrat več kliknil naprej, v nekaterih pa boš našel še možnost izklopiti razne plugine/toolbare za brskalnike.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 500 dni