|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Feb 14, 2013 1:49 pm Naslov sporočila: Kako postanem član društva elektronikov |
|
|
V zadnjih dneh sem prejel preko zasebnih sporočil vsaj 30 sporočil podobne vsebine kot je tu spodaj. Ker sem že skoraj uničil tipkovnico od pisanja odgovorov, sem povzetke naredil tule:
Citiram: |
Sem nov na forumu.
Zanima me, ali moram biti član Drustva elektronikov Slovenije, če želim izdelavo tiskanine, ali pa zadošča, da sem član foruma?
|
Jaz bi tudi eggbota. Kaj moram narediti?
|
Zakaj moram plačati še članarino, če hočem naročiti termo bužirke.
|
Kratek odgovor je: Član Društva elektronikov moraš biti zato ker smo neprofitna organizacija, ki nima dejavnosti trgovine in prodaje po internetu. Storitve lahko opravljamo le za svoje člane.
Nasvet: Včlani se v Društvo elektronikov, saj je nastalo prav z namenom, da servisira potrebe svojih članov.
Članarina je 30 €, za dijake, študente in invalide pa le 15€. Če se količkaj ukvarjaš z elektroniko se ti ta znesek hitro povrne.
Prijavnica se izpolni in poskenira/fotografira ter pošlje meni ali pa po pošti na naslov društva. Ko so podatki vnešeni v bazo dobite tudi številko članske izkaznice, ki jo navedete ob vplačilu članarine. Kasneje dobite še člansko izkaznico po pošti. Z njo lahko uveljavljate popuste ob nakupih v trgovinah s katerimi imamo sklenjeno pogodbo o sodelovanju.
Kot dokaz o upravičenosti do zmanjšane članarine lahko pošljete scan dijaške, študentske, invalidske izkaznice ali ustrezno potrdilo - odločbo.
Za razjasnitev morebitnih nejasnosti lahko postavite vprašanje v tej temi.
_______________ _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
tilz0R Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 15:39 Prispevkov: 898 Aktiv.: 5.63 Kraj: Črnomelj
|
Objavljeno: Čet Feb 14, 2013 2:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Torej izpolnjeno prijavnico lahko tudi po mailu pošljem? _________________ Knowledge sharing is caring.
majerle.eu | stm32f4-discovery.net |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
diehart Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46 Prispevkov: 501 Aktiv.: 2.11 Kraj: okolica I G
|
Objavljeno: Čet Feb 14, 2013 3:59 pm Naslov sporočila: |
|
|
Letošnje nalepke verjetno še niso bile razposlane?
Ne da sem nestrpen, samo preverjam. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 59.90 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Čet Feb 14, 2013 5:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
tilz0R je napisal/a: |
Torej izpolnjeno prijavnico lahko tudi po mailu pošljem? |
Seveda lahko. Tudi na ZS lahko. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

|
Objavljeno: Čet Feb 14, 2013 5:45 pm Naslov sporočila: |
|
|
diehart je napisal/a: |
Ne niso še šle ven. Tale eggbot mi je dal preveč dela. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
snow Član

Pridružen-a: Tor 27 Dec 2005 14:02 Prispevkov: 341 Aktiv.: 1.44 Kraj: Ljubljana || Velenje
|
Objavljeno: Čet Feb 14, 2013 8:18 pm Naslov sporočila: |
|
|
VolkD je napisal/a: |
diehart je napisal/a: |
Ne niso še šle ven. Tale eggbot mi je dal preveč dela. |
Jajca  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 8 dni