www.elektronik.si Seznam forumov www.elektronik.si
Forum o elektrotehniki in računalništvu

PomočPomoč  IščiIšči  Seznam članovSeznam članov  SkupineSkupine  StatisticsStatistika  AlbumAlbum  DatotekeFilemanager DokumentacijaDocDB LinksPovezave   Registriraj seRegistriraj se 
  PravilaPravila  LinksBolha  PriponkePriponke  KoledarKoledar  ZapiskiZapiski Tvoj profilTvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil PrijavaPrijava 

Kako postanem član društva elektronikov

Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
VolkD
Član
Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58
Aktiv.: 59.90
Kraj: Divača (Kačiče)

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 1:49 pm    Naslov sporočila:  Kako postanem član društva elektronikov Odgovori s citatom

V zadnjih dneh sem prejel preko zasebnih sporočil vsaj 30 sporočil podobne vsebine kot je tu spodaj. Ker sem že skoraj uničil tipkovnico od pisanja odgovorov, sem povzetke naredil tule:

Citiram:

Sem nov na forumu.
Zanima me, ali moram biti član Drustva elektronikov Slovenije, če želim izdelavo tiskanine, ali pa zadošča, da sem član foruma?

Citiram:

Jaz bi tudi eggbota. Kaj moram narediti?

Citiram:

Zakaj moram plačati še članarino, če hočem naročiti termo bužirke.

Kratek odgovor je: Član Društva elektronikov moraš biti zato ker smo neprofitna organizacija, ki nima dejavnosti trgovine in prodaje po internetu. Storitve lahko opravljamo le za svoje člane.

Nasvet: Včlani se v Društvo elektronikov, saj je nastalo prav z namenom, da servisira potrebe svojih članov.
Članarina je 30 €, za dijake, študente in invalide pa le 15€. Če se količkaj ukvarjaš z elektroniko se ti ta znesek hitro povrne.

Prijavnica se izpolni in poskenira/fotografira ter pošlje meni ali pa po pošti na naslov društva. Ko so podatki vnešeni v bazo dobite tudi številko članske izkaznice, ki jo navedete ob vplačilu članarine. Kasneje dobite še člansko izkaznico po pošti. Z njo lahko uveljavljate popuste ob nakupih v trgovinah s katerimi imamo sklenjeno pogodbo o sodelovanju.
Kot dokaz o upravičenosti do zmanjšane članarine lahko pošljete scan dijaške, študentske, invalidske izkaznice ali ustrezno potrdilo - odločbo.

Za razjasnitev morebitnih nejasnosti lahko postavite vprašanje v tej temi.

tilz0R
Član
Član

Pridružen-a: Čet 31 Maj 2012 15:39
Aktiv.: 5.63
Kraj: Črnomelj

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 2:37 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Torej izpolnjeno prijavnico lahko tudi po mailu pošljem?
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
diehart
Član
Član

Pridružen-a: Pon 19 Apr 2004 17:46
Aktiv.: 2.11
Kraj: okolica I G

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 3:59 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

Letošnje nalepke verjetno še niso bile razposlane?
Ne da sem nestrpen, samo preverjam.
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 5:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

tilz0R je napisal/a:
Torej izpolnjeno prijavnico lahko tudi po mailu pošljem?

Seveda lahko. Tudi na ZS lahko.

VolkD
Član
Član

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 5:45 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

diehart je napisal/a:

Ne niso še šle ven. Tale eggbot mi je dal preveč dela.

snow
Član
Član

Pridružen-a: Tor 27 Dec 2005 14:02
Aktiv.: 1.44
Kraj: Ljubljana || Velenje

PrispevekObjavljeno: Čet Feb 14, 2013 8:18 pm    Naslov sporočila:   Odgovori s citatom

VolkD je napisal/a:
diehart je napisal/a:

Ne niso še šle ven. Tale eggbot mi je dal preveč dela.

Jajca Wink
Nazaj na vrh
Odsoten Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo   Printer-friendly version    www.elektronik.si Seznam forumov -> Novice Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu

Uptime: 8 dni