|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.72 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sob Mar 02, 2013 4:04 pm Naslov sporočila: |
|
|
Problem pri tem osciloskopu je ta, da se ga upravlja preko tipk. Za vsako stvar je treba klikat...
Vsaketoliko proizvajalci naredijo nekaj novega, včasih je sprememba dobra, včasih pa žal ne.
Drugače je osciloskop vreden imena.  _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.43 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Mar 02, 2013 5:17 pm Naslov sporočila: |
|
|
Si že delal z njim ... kje si naletel na problem, da je tovrstno upravljanje predstavljalo težavo?
Imam občutek, da o delu z omenjenim osciloskopom pojma nimaš in nabijaš malo tja v en dan  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

Pridružen-a: Sob 06 Sep 2008 22:59 Prispevkov: 2392 Aktiv.: 11.72 Kraj: Eindhoven, Nizozemska
|
Objavljeno: Sob Mar 02, 2013 5:33 pm Naslov sporočila: |
|
|
Govorim iz izkušenj.
Imaš napačen občutek. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
frenki Moderator

Pridružen-a: Ned 23 Feb 2003 21:26 Prispevkov: 6732 Aktiv.: 28.43 Kraj: Ljubljana (JN76GB)
|
Objavljeno: Sob Mar 02, 2013 6:03 pm Naslov sporočila: |
|
|
frenki je napisal/a: |
... kje si naletel na problem, da je tovrstno upravljanje predstavljalo težavo? |
|
|
Nazaj na vrh |
|
 |
start Član

|
Objavljeno: Sob Mar 02, 2013 6:43 pm Naslov sporočila: |
|
|
Shranjeval sem single shot posnetke dvižnega časa funkcijskega generatorja in sem za vsak korak (nastavitev časovne osi in napetost/razdelek) moral izbrati os in nastavit želeno. Potem sem želel uporabiti kurzorje, spet klikanje. Za vsako izbiro kanala je treba klikat...
Osciloskop mi je zelo všeč in sem ga tudi nameraval kupit. Nisem napisal, da bi koga odvrnil od nakupa. Povedal sem svojo opazko, ki se mi ne zdi samoumevna. _________________ Lep pozdrav!
Aljaž T. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 490 dni