|
www.elektronik.si Forum o elektrotehniki in računalništvu
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Marpa Neznanec

Pridružen-a: Sob 02 Mar 2013 19:47 Prispevkov: 4 Aktiv.: 0.03 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Sob Mar 02, 2013 7:54 pm Naslov sporočila: Zamenjava konektorja na MB Iphone |
|
|
Pozdrav vsem, posebno lastnikom in administratorjem foruma. Imam problem, ki mi ga mogoče boste pomagali rešiti.
Menjal sem baterijo na Iphone 3GS, zdaj mi se zdi povsem po nepotrebnem, ker ni bila vzrok hitrem praznjenju. Nekajkrat sem jo dajal not in ven, skratka zgodilo se je tisto, kar sem pričakoval . šla so vratca na enem konektorju. Ker tistih vrat , ki jih imam dvomim, da lahko spravimo nazaj predvidevam, da se še zadeva lahko reši z zamenjavo konektorja.
Konektor 3, kako se uradno imenuje se dobi, jaz bi ga zrihtal, samo rabim nekoga z izkušnjami in opremo , da mi to prelota.
Tukaj je eden od mnogih primerov zamenjave tega konektorja.
http://www.youtube.com/watch?v=BPtbEd65CCI
Če je med vami nekdo, ki to obvlada, ali poznate koga, prosim sporočite.
Drugače sem iz Ljubljane.
lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
VolkD Član

Pridružen-a: Pet 24 Sep 2004 21:58 Prispevkov: 14228 Aktiv.: 60.02 Kraj: Divača (Kačiče)
|
Objavljeno: Sob Mar 02, 2013 10:37 pm Naslov sporočila: |
|
|
Če ti do mene ni predaleč lahko prineseš. _________________ Dokler bodo ljudje mislili, da živali ne čutijo, bodo živali čutile, da ljudje ne mislijo. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Ne, ne moreš povleči datotek v tem forumu
|
Uptime: 497 dni